Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Grant Thornton Sweden AB

Koordinator rekryteras till Grant Thornton

Nu söker vi en Koordinator till Quality & Risk Office, som är en ny enhet, på Grant Thornton. Rollen är en nyckelroll på enheten och du är den som kommer att stå för ordning och reda, struktur och utveckling.

Vill du vara med och påverka framtiden? Får du energi av att dagarna inte alltid faller ut som planerat? Gillar du att få mycket eget ansvar? Då kan det här vara rollen för dig!

På Grant Thornton får du en fantastisk möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med dedikerade kollegor som alla brinner för att säkerställa ett affärsmässigt, högkvalitativt och professionellt kvalitets- och riskarbete.

Vad kommer du att göra i rollen som Koordinator?
I rollen som Koordinator kommer du att ansvara för att hålla ihop, prioritera och stötta enheten administrativt inom kvalitets- och riskfrågor. Du rapporterar till Annika Odelros, Chief Quality & Risk Office, som ingår i Grant Thorntons företagsledning. Gruppen består idag av sju personer men kommer inom kort att vara tio.

Dagarna kommer att variera men i huvudsak kommer du att fokusera på följande:

  • Ansvara för regelbundet återkommande leveranser som ofta kräver delaktighet från olika delar av Grant Thornton som exempelvis rapporter, granskningar, uppföljning av KPI:er och enkäter
  • Ansvara för enhetens årshjul gällande möten och återkommande händelser under året
  • Samordna möten knutna till enheten, exempelvis kommittéer och risk managementforum
  • Leda och samordna enhetens arbete med att utveckla processer och systemstöd som exempelvis kundacceptansprocessen, hantering av intressekonflikter, löpande hantering och årlig granskning av medarbetarnas finansiella innehav med mera
  • Inkludera relevanta intressenter på nationell basis likväl som internationell samverkan och dialog med andra medlemsfirmor inom Grant Thornton

Vem tror vi passar för jobbet?
Vi söker dig som har erfarenhet från en koordinerande roll. Kanske har du arbetat som Executive Assistant, Koordinator, Projektledare eller liknande. Vi vill att du har erfarenhet av att driva och hålla ihop processer och att du gillar att jobba med utveckling. På Grant Thornton kan det vara att se över arbetssätt, systemstöd, processer och liknande. För att trivas i rollen behöver du tycka att det är kul att stötta och bidra till andras framgång. Du är pålitlig och har förmågan att ha ett helikopterperspektiv över verksamheten och dess årshjul.

Du kommer att hantera flera frågor parallellt så du behöver ha förmågan att prioritera och strukturera bland uppgifter. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners.

Du är självgående, ansvarstagande och har lite skinn på näsan. Du agerar proaktivt och hanterar frågor på ett affärsnära och resultatinriktat sätt, vilket i kombination med ditt sätt att kommunicera och involvera andra gör att du får andra med dig i ditt arbete.

Om Grant Thornton
Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1300 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.
 
På Grant Thornton kommer du till en prestigelös och välkomnande organisation där alla får komma till tals. Vi tror på flexibilitet och att hitta varje individs unika ambitioner och vilja är en del av vår framgång. Hos oss syns för vem du är, inte bara för dina prestationer. Tillsammans med oss bidrar du till entreprenörers framgångsresa och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats.

Annika Odelros, ansvarig för enheten Quality & Risk Office:
”Kvalitets- och riskfrågorna står högt på agendan inom Grant Thornton och förväntningarna på enheten är tydliga och härligt utmanande. Jag är en driven och prestigelös person som sätter ett värde i medarbetarnas självdriv och lösningsorienterade angreppssätt. För mig är teamet nyckeln till framgång – genom öppenhet, omtänksamhet och ett nära samarbete lyckas vi tillsammans.”

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Kungsgatan 57.  
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller Emelina Sjösten på [email protected]

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Koordinator råvaror & insatsmaterial till Scanlube

Koordinator råvaror & insatsmaterial till Scanlube

Scanlube AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Administratör till Toyota Material Handling Sweden/ Truckhuset i Mjölby

Administratör till Toyota Material Handling Sweden/ Truckhuset i Mjölby

Toyota Material Handling Sweden AB (MJÖLBY TRUCKHUSET) | Östergötlands län, Mjölby | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Qamcom Group AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR