Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm

Kontorsservice till kund i centrala Stockholm

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta med service hos vår kund i centrala Stockholm!

Ditt uppdrag
Rollen kontorsservice syftar till att vara den centrala servicepunkten för medarbetare på kontoret samt att ta emot besökare. Tillsammans med en kollega kommer ni ansvara för receptionen som innebär en del administration men också att göra det som behövs i huset. Exempel på arbetsuppgifter:
 

  • Ta emot och vidarebefordra samtal/meddelanden – växeltelefoni
  • Ta emot felanmälningar och vidarebefordra till rätt mottagare
  • Post- och godshantering
  • Administrera tillträdesskydd som inkluderar larmhantering
  • Uppdatering av intranät
  • Kopiering och printning
  • Hämta och lämna avtal med PostNord
  • Mindre flyttar och ommöbleringar
  • Vara behjälplig vid beställningar, exempelvis: taxi, bud och kontorsmaterial
  • Daglig tillsyn av konferensrum, entré och kaffemaskiner

Ibland förekommer det event under kvällstid där du, om du vill, kan jobba med att ta emot besökare, cateringhantering och ansvara för lokalerna.

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär och har viss erfarenhet av service, erfarenhet av reception är meriterande men inget krav. Du trivs i en mångsidig roll där många kontaktytor förekommer vilket bidrar till att du är prestigelös och stresstålig. Du är utåtriktad och gillar att ge service, är ordningsam och strukturerad. Då tunga lyft kan förekomma krävs god fysik. Du talar flytande svenska och behärskar det engelska språket.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid fr.o.m. 1/6–2022 (ledighet under juli månad) t.o.m. 30/9–2022, med stor möjlighet till förlängning
Tillträde: Önskat startdatum 1/6 – 2022

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!