Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm AB

Juniora assistenter till kommande uppdrag

Är du i början av din karriär och trivs i en roll där du arbetar strukturerat och har en god kommunikativ förmåga? Nu söker vi dig som har erfarenhet av administration och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen som junior assistent. Är du i början på din karriär, är tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom administration är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som assistent kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Dina arbetsdagar kan bland annat bestå av att boka resor, boka möten och events, ta fram presentationsmaterial, sköta administrativa rutiner samt assistera och ge service till framtida kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av assistentyrket eller liknande roller. Du kommer företrädesvis från branscher som finans, advokat eller konsultverksamhet.
För att trivas i din framtida roll tar du dig an dina arbetsuppgifter med god struktur och levererar med stor noggrannhet. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som assistent ser vi trivs bra att arbeta i team såväl som självständigt, är hjälpsam gentemot dina kollegor och tycker om att hålla ordning och reda.

När du blir en av oss
Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

OLKA Sportresor AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Customer Support

Customer Support

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Administratör till PwC

Administratör till PwC

PwC Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group | Jämtlands län, Åre | Administration/kundservice/HR