Junior energiingenjör med inriktning fjärrvärme och process

Stockholm

Junior energiingenjör med inriktning fjärrvärme och process


Söker du en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter på ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt?
Är du en noggrann lagspelare som vill arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak?
Sök tjänsten som Processingenjör redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
Som Junior Processingenjör kommer du att tillhöra gruppen Energy & Process och blir en del av ett kompetent team som tillsammans har lång erfarenhet. I gruppen är de idag ca 15 personer.

I rollen som processingenjör arbetar du bland annat med förstudier, utredningar samt projektering inom både fjärrvärme och process. Projekten spänner över ett flertal av energiområdets olika inriktningar. Vi arbetar i projektform vilket du borde vara bekväm i och att det passar dig som person, din kompetens samt dina tankar om din utveckling. Du kommer att ha goda möjligheter att lära dig av seniora kollegor. I de flesta projekt arbetar du tillsammans med kollegor men det förekommer även självständigt arbete. Ibland arbetar du i flera projekt samtidigt.

Din profil
Skallkrav:
– Högskole-/civilingenjörsutbildning inom exempelvis energi eller liknande inom fjärrvärme som gett dig processkännedom
– Svenska i tal och skrift
– CAD kunskaper gärna praktiskt arbete vilket värdesätts
– Arbetslivserfarenhet, exempelvis sommarjobb eller exjobb.

Meriterande:
– Kunskaper i MagiCAD
– Relevant arbetslivserfarenhet

Som person tror vi att du upplevs som en lagspelare som är noggrann och nyfiken. Du kan arbeta självständigt men även i grupp och är inte rädd att fråga om du behöver hjälp eller är nyfiken på att lära dig mer.

Övrigt:
Start: april/maj eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Om kunden
Ramböll är en ledande samhållsrådgivare som brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. I Sverige sitter ca 1 900 medarbetare runtom i landet på ett 30-tal kontor där huvudkontoret finns i Stockholm.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Laddar...