Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HR in Tech Sweden AB

HR in Tech rekryterar HR-Konsult

Att attrahera topptalangerna är tech- och tillväxtbolagens största utmaning för tillväxt. Digitaliseringen är vår tids största game-changer och förutspås leda till en fjärde industriell revolution. Brist på kompetens och resurser är det största hindret för tillväxt och innovation. HR är inte personaltanten. HR handlar om just detta. Här har ni iden bakom HR in Tech. Min passion är HR och jag vill förflytta bilden av HR så att vi tillsammans kan skapa kick-ass grymma tech- och tillväxtbolag.

I snart ett år har jag masserat och jobbat på det som idag är en verklighet. Med stöd och hjälp från kompetenta människor är dagen äntligen här. Alltid har jag vetat att jag vill bygga och driva mitt egna bolag. Att få lansera mitt egna konsultbolag är en dröm sedan länge. Äntligen är vi här och känslan är magisk när vi nu söker vår tredje konsult så att vi blir ett litet framåtlutat gäng.

Vi söker dig som vill ta nästa steg och bli konsult ute hos våra spännande kunder och vi riktar oss främst mot snabbrörliga tech-bolag. Du har minst 5 års erfarenhet inom det breda HR-arbetet från roller som HRBP eller HR Manager och är van att ta lead och coacha ledare i processer och workshops. Har du erfarenhet från snabbrörliga bolag är det ett plus men för oss är det viktigare med din personlighet och dina drivkrafter framåt.
 
Vem är du?
Vi letar efter dig som trivs med att det går undan och att det ibland är lite tvära kast. Jobbet som konsult är varierande men väldigt lärorikt och utvecklande och vi söker dig som har integritet, ödmjukhet och ett starkt ledarskap som är nyfiken på att vara en viktig pusselbit i tillväxtbolag som behöver stöttas inom HR.

Som person är du driven, har en hög energi och vågar gå utanför din comfortzone. För oss är det viktigt att man trivs med att träffa nya människor då en stor del av vårt jobb som konsulter handlar om att knyta nya kontakter och etablera relationer. Vi arbetar tillsammans inom teamet för att vara snabba och relevanta för våra kunder och vi finns för varandra bland annat via gemensamma träffar, check-ins och är varandras bollplank för att du ska känna dig trygg i din roll ute hos kund. Då vi jobbar i snabbrörliga bolag vill vi ligga i framkant och trendspana då utveckling och kompetensförsörjning är viktigt för oss. Vi är i uppstartsfas och vi erbjuder dig ett sammanhang med kompetenta kollegor, ett närvarande ledarskap och ett utvecklande arbete där massor av skoj utlovas.

Vad kan vi erbjuda dig?   
Vi är i uppstart och letar efter dig som vill spela en stor roll i uppbyggnaden av ett nytt konsultbolag på marknaden. Som konsult hos oss kommer du garanterat lära dig massor av nya saker, gå utanför din comfortzone och jobba med din stora passion, HR på innovativa och spännande bolag. För mig som ledare är det otroligt viktigt att bygga ett bolag som vilar på en sund kultur och ett starkt team som stöttar och utmanar varandra så vi som bolag kommer framåt.

Jag bygger vårt bolag efter vår fantastiska värdegrund, PUSS. Blir du nyfiken på PUSS, hör av dig till Sofia eller mig så berättar vi mer.

Ansökan
Är du fortsatt intresserad? Kul! I den här rekryteringen samarbetar jag med OnePartnerGroup Stockholm. Sista ansökningsdag är den 15 juni men löpande urval sker. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Sofia Ahlgren på [email protected] eller på 076-000 18 61.

Ser fram emot din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR