Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hörmann Svenska AB

Hörmann Svenska rekryterar Montagechef Industri

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG. Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor med lager är placerat i Örebro. Inom Sverige är vi fördelade på tre divisioner; Konsument, Industri och Service.
På den svenska marknaden säljer vi garageportar, entrédörrar, industriportar, produkter för lastteknik och infartskontroll, drivenheter och tillbehör. Försäljningen för Industri och service sker både direkt till slutkund och genom återförsäljare. Försäljningen av Konsument produkter sker genom återförsäljare.

Just nu är Hörmann i en tillväxtfas och söker en Montagechef Industri med placering i Stockholm. Vi söker dig som är bekväm med såväl personalansvar som av att arbetsleda egen personal och underentreprenörer.

Om rollen
I rollen som Montagechef ansvarar du för att Stockholmsregionen inom Industri Montage uppfyller marknadsmässiga, ekonomiska samt processrelaterade mål för säkerhet, kvalité och miljö.
Det innebär att du bemannar, leder och följer upp verksamheten mot uppställda mål samt är ansvarig för att arbetsleda egna montörer och underentreprenörer i projekten. I rollen ansvarar du för att arbetet utförs enligt förskrifter, lagar och avtal och känner till och följer upp de miljöaspekter som berör arbetet samt tillämpar rutiner så vi aktivt bevarar en hög miljömedvetenhet. I rollen som ledare söker du aktivt efter information som påverkar befattningen eller individerna i ditt team.

Din Bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda och bereda projekt inom byggindustrin. Det är meriterande är en erfaren ledare och har erfarenhet av installations/montage processer. Du har minst gymnasial examen och goda kunskaper av Office-paketet och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person har du lätt för att fatta snabba beslut och trivs med ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du lätt för att hålla många bollar i luften och har lätt att samarbeta med olika avdelningar.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll med stora möjligheter. Du kommer att vara en viktig spelare i ett bolag som gör en tillväxtresa och formas samtidigt som vi växer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Låter detta intressant?
I den här rekryteringen samarbetar Hörmann Svenska med OnePartnerGroup. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 12 oktober. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Fler jobb inom Chef/Ledning

Teknisk IT-chef & projektledare till UppCom

Teknisk IT-chef & projektledare till UppCom

Uppcom AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Chef/Ledning

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

NyföretagarCentrum söker Verksamhetschef/Rådgivare

NyföretagarCentrum söker Verksamhetschef/Rådgivare

Nyföretagarcentrum | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 9 oktober. Skynda dig att söka!
Produktionschef till Örnfrakt Örnsköldsvik

Produktionschef till Örnfrakt Örnsköldsvik

Örnfrakt Ekonomisk förening | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 oktober. Skynda dig att söka!