Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Head of CRM sökes

Till vår kund söker vi nu en Head of CRM. Är det du? Vad roligt! Mer information om tjänsten finns här nedan.

Ditt uppdrag
I rollen som Head of CRM kommer du arbeta inom kundens team, rapportera direkt till Head of Growth och du kommer leda ett team av fem CRM-specialister. Du kommer äga CRM-kommunikationsstrategin på flera marknader, leda och utveckla kommunikationsstrategin till kundens egna kunder och leda upphandling av lojalitetsprogram från idé till implementering.

Rollen som Head of CRM har ett stor fokus på teknologi vilket innebär att upptäcka och undersöka ny teknik och nya verktyg som kan lyfta innovationen i organisationens kommunikation och kunddataflöden. Vidare ska du i din roll regelbundet rapportera om all global CRM-marknadsföringsaktivitet och därefter granska resultaten för att skapa initiativ, optimera och ständigt förbättra avkastningen.

I denna roll är vi flexibla gällande om du vill bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup eller som underkonsult.

Din bakgrund
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av liknande CRM-roller och har gedigen kunskap om CRM-kundplanering med en stor kundbas, gärna inom detaljhandeln. Du har erfarenhet av att leda ett team, att arbeta på globala marknader och en passion för att göra marknadskommunikation så relevant för kunderna som möjligt. Du har avancerad erfarenhet av att använda e-postleverantörer, CDP:er och databashanteringsplattformar – erfarenhet av Emarsys är ett plus. För att lyckas i rollen som Head of CRM ser vi att du har utmärkt kommunikationsförmåga, erfarenhet av budgethantering och avancerade Excel- och dataanalysfärdigheter.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup (alternativt gå som underkonsult, se ovan) och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid i 6 månader
Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!