Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spencer Stuart (Scandinavia) AB

Finance Manager Nordics till Spencer Stuart

Spencer Stuart söker nu en Finance Manager Nordics som ska ansvara för finansiell rapportering för verksamheterna i Sverige, Norge och Danmark.

Vi söker dig som är trygg inom redovisning, analytiskt lagd, framåtlutad och redo för nästa steg i karriären! Du kommer att tillhöra ett professionellt team där alla bidrar till ett härligt arbetsklimat.

Om rollen
I rollen som Finance Manager Nordics kommer du att ansvara för redovisning, finansiell rapportering och fungera som en affärspartner till de lokala kontorscheferna i Sverige, Norge och Danmark.

Här erbjuds du ett varierat arbete och nedan följer exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
 

  • Ansvara för, och granska, finansiell planering, analys, rapporter och strategier
  • Ansvara för hela flödet inom redovisning – från ax till limpa
  • Agera huvudkontakt och kontaktperson för lokal ledning
  • Sparringpartner för kontorschefer i planering och skapandet av budget och prognos
  • Analysera och utmana övriga beslutsfattare och tillhandahålla önskvärd vägledning kring aktiviteter
  • Underhålla balansräkning
  • Samarbeta med det globala finanscentret i Polen
  • Vid behov delta i diverse finans- och kontorsrelaterade projekt eller uppdrag
     

Din bakgrund
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom redovisning och ca fem års arbetslivserfarenhet inom finansiell redovisning på ett internationellt företag.

Vi ser gärna att du kommer ifrån revisionsbyrå, management, finans eller advokatbyrå då det påminner mycket om vår verksamhet men det viktigaste är att du är van att arbeta i en snabbrörlig miljö. Har du erfarenhet inom IFRS och GAAP ses det som en stark fördel.

Som person ser vi att du är nyfiken, jordnära och självgående och du har stor uppmärksamhet på detaljer. Du har förmåga att arbeta under tidspress och ha täta deadlines i en professionell och snabb miljö.

Vidare ser vi att du är en ödmjuk person som har förmåga att proaktivt samarbeta med andra avdelningar, kollegor och kunder i en internationell miljö. Du behöver känna dig helt trygg i att kommunicera på både engelska och svenska i tal och skrift.

Om Spencer Stuart
Our client is one of the world’s leading privately owned executive search consulting firms. The company operates out of more than 70 offices in over 30 countries. They work with clients across various industries, from major multinationals to emerging companies to non-profit organizations. Spencer Stuart applies its extensive knowledge of industries, functions, and talent to advice clients and address their leadership requirements. For more information about Spencer Stuart, please visit www.spencerstuart.com

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Spencer Stuart med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Sveavägen 52.

Du kommer att rapportera till Sandra Honsell, Regional Finance Director EMEA som arbetar på Spencer Stuart i Zürich.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller Emelina Sjösten på emelina@[email protected]

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningarna via mail med hänsyn till GDPR. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Crescocito AB | Västra Götalands län, Lidköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Roy Andersson Bilbolaget

Ekonomiassistent till Roy Andersson Bilbolaget

Roy Andersson Bilbolaget AB | Västra Götalands län, Uddevalla | Ekonomi/redovisning/inköp

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup Norr | Norrbottens län, Boden | Ekonomi/redovisning/inköp

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup Norr | Norrbottens län, Kalix | Ekonomi/redovisning/inköp