Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Navigio

Executive Assistant/Projektkoordinator till Navigio

Vill du bli en del av ett högpresterande team där du ligger steget före och bidrar med det du är bäst på? Navigio söker nu en Executive Assistant/Projektkoordinator som är en stjärna på administration, är proaktiv och som motiveras av att vara delaktig i våra projekt.

Om Navigio
The fourth industrial revolution creates new conditions in the market and leads to major changes for organizations, their business models and need of skills. Navigio is a digital and disruptive company that collaborates closely with its clients on the journey of change that today's digital transformation entails. Right now, we are looking for professionals who want to work across our service areas, Strategy and Organization, Performance Management, Executive Search and Leadership Services. This is a unique opportunity to be a part of a stimulating and changing environment with several of the Nordic region's leading companies as clients.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Executive Assistant/Projektkoordinator på Navigio kommer du vara en nyckelperson som förstår att vi tillsammans skapar en helhet, som gör att vi både bygger effektiva arbetsrelationer internt och externt och når framgång. Du förväntas reagera på situationer som kräver en snabb vändning och ta till effektiva åtgärder på ett professionellt sätt. För att lyckas i rollen bör du våga utmana de interna teamen med bästa möjliga planering och projektresultat.

Du kommer arbeta med att supportera partners inom området Strategy & Organization och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Kalenderhantering
• Möteskoordinering
• Organisera, genomföra och bistå med projektplanering
• Följa leveranser och försäljning samt göra uppföljningar på slutförandet
• Presentationer i PowerPoint

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som koordinator och/eller assistent. Du brinner för att ge service och är administrativt lagd. Du trivs i en högintensiv miljö och har en förmåga att prioritera och hantera flera uppdrag samtidigt.

Som person är du framåt, bidrar med mycket energi och har nära till skratt. Du vågar ta för dig och är inte rädd för att ifrågasätta. För dig är struktur och ordning viktigt och du är alltid uppmärksam på detaljer. Du är flytande i svenska och engelska och är mycket kunnig i Office-paketet.

När du blir en av oss
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup men du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Navigio. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.
Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning i 6 månader, men goda möjligheter till anställning hos Navigio efter 6 månader
Tillträde: Så snart som möjligt

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!