Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm AB

Executive Assistant med start omgående

Är du en van assistent som är tillgänglig omgående? För kunds räkning i city söker vi en assistent till ett uppdrag på cirka 3 månader.

Om rollen
Vi söker en assistent som har vana av rollen som Assistent, Koordinator eller Executive Assistant. Du kommer att stötta VD på en stor internationell koncern med kalenderhantering, rese- och mötesarrangemang samt andra administrativa rutiner.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare jobbat i en assistentroll där du med fördel stöttat en eller flera personer. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med noggrannhet och arbetar alltid strukturerat. Du är flytande i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en nyfiken person med hög integritet, har känsla för service och är lösningsorienterad i ditt arbete.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid i 3 månader
Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Qamcom Group AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Administratör till Luleå

Administratör till Luleå

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Administration/kundservice/HR

Vi söker en Office Coordinator till Kinnevik

Vi söker en Office Coordinator till Kinnevik

Kinnevik AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR