Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordic Capital Services AB

Event Coordinator rekryteras till Nordic Capital

Nordic Capital söker en Event Coordinator som vill arbeta i en spännande och professionell miljö med både interna och externa event!

Om Nordic Capital
Nordic Capital is a leading private equity investor with a resolute commitment to creating stronger, sustainable businesses through operational improvement and transformative growth. Nordic Capital focuses on selected regions and sectors where it has deep experience and a long history. Focus sectors are Healthcare, Technology & Payments, Financial Services, and selectively, Industrial & Business Services. Key regions are Europe and globally for Healthcare and Technology & Payments investments.

Since inception in 1989, Nordic Capital has invested more than EUR 19 billion in over 120 investments. The most recent entities are Nordic Capital X with EUR 6.1 billion in committed capital and Nordic Capital Evolution with EUR 1.2 billion in committed capital, principally provided by international institutional investors such as pension funds. Nordic Capital Advisors have local offices in Sweden, the UK, the US, Germany, Denmark, Finland, Norway and South Korea. For further information about Nordic Capital, please visit www.nordiccapital.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Event Coordinator kommer du arbeta och planera externa event till samtliga av Nordic Capitals sektorer samt anordna interna event som gruppresor, konferenser, jul- och sommarfester. Du kommer arbeta mot hela organisationen och ha ett tätt samarbeta med Nordic Capitals assistenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Tillsammans med Nordic Capitals eventbyrå sätta känslan och upplägget för resor och konferenser
  • Ha huvudansvar för kontakt med eventbyråer som är involverade vid större event
  • Regelbundet scanna av marknaden och personligen besöka locations för att kvalitetssäkra dessa
  • Supportera assistenterna vid mindre event
  • Planera årsbudget samt koordinera separata budgetförfrågningar
  • Skriva och skicka ut eventinbjudningar från systemet Trippus, även vara systemansvarig för Trippus
  • Nära samarbete med assistenterna för att tillsammans planera event
  • Koordinera resor med assistenterna inför event och ta fram förslag på boende

Det kan även förekomma resor för planering av event i andra länder där Nordic Capital har kontor samt planering av studentevent vilket innebär att hitta lokaler, sätta upplägg och ansvara för eventet i sin helhet för deltagarna.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är administrativt lagd, professionell och flexibel i ditt arbetssätt. Kanske har du en bakgrund som assistent där du tidigare arbetat med både större och mindre event där höga krav på kvalitet varit en självklarhet. Du kan även ha tidigare erfarenhet från en eventbyrå men är nu intresserad av att arbeta inhouse. Vi tror att du har ett nätverk/kontaktnät från eventbyråer samt ett intresse för och bra koll på marknaden.

Du är ansvarstagande och har en vilja att ta kontroll över de olika delarna av processen. Vi tror att du är bra på att förhandla och ställa krav på leverantörer för att säkerställa att den höga nivån av kvalitet och professionalism uppnås. Vidare har du erfarenhet av Trippus eller annat liknande system, goda kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.

Du erbjuds
Du erbjuds en professionell och trevlig miljö där det är högt tempo men samtidigt en stark känsla av samarbete. Nordic Capital har ett generöst utbud av bekvämligheter, sociala aktiviteter och ett kontor centralt i innerstan. Du erbjuds en ambitiös miljö där du kommer lära dig mycket och utvecklas i din roll.  

Nyfiken på att veta mer
I den här rekryteringen samarbetar Nordic Capital med OnePartnerGroup. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller hur processen ser ut framöver. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.

Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan efter semestern!

När du registrerar dig som kandidat hos oss och söker tjänster som OPG annonserar behandlar vi vissa personuppgifter om dig i samband med rekryteringen. Vi behandlar då dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy. För rekryteringen av aktuell tjänst kommer vi, förutom vad som framgår angående behandling av personuppgifter i vår policy, även att lämna ut dina personuppgifter till Nordic Capital för det fall att du blir en av de utvalda slutkandidaterna till tjänsten.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Rådgivande säljare till Bixia

Rådgivande säljare till Bixia

Bixia AB - Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent

Innesäljare till Ramirent

Ramirent AB - Stockholm Högdalen | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

ALF PETTERSSON AB | Västra Götalands län, Alingsås | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare med fokus på order och logistik

Innesäljare med fokus på order och logistik

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 augusti. Skynda dig att söka!