Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Butikssäljare till Tempur i Stockholm

Söker du en deltidstjänst och vill arbeta i en miljö där dina personliga egenskaper är av stor vikt? Då ska du söka jobbet som butikssäljare hos Tempur!

Om Tempur
Tempur Sealy International, Inc. är världens största sängleverantör. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför madrasser, justerbara baser, kuddar och andra sömn- och avslappningsprodukter. Genom att kombinera en stolt historia och banbrytande innovation har företaget några av de mest välkända varumärkena i branschen: Tempur®, Tempur-Pedic®, Cocoon™ by Sealy, Sealy® och Stearns & Foster®.

Om rollen
I rollen som butikssäljare kommer du arbeta med personlig service och arbeta för att ge varje kund en trevlig köpupplevelse. Du ska tycka det är roligt att jobba självständigt och ser god service som en självklarhet. I rollen kommer du att jobba varannan helg, extra vid behov samt under sommaren. Butiken ligger centralt på Sveavägen i Stockholm. Teamet består av en mindre grupp med Jesper (butikschef) i spetsen. Upplärning sker under anställningens gång och det viktigaste är person! 
 
Vem är du?
Vi söker dig som vill jobba deltid, kanske är du en student som vill ha ett arbete vid sidan av dina studier? Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som säljare ska du vara självgående, trygg i att ta kontakt med nya människor samt inlyssnande och förtroendegivande gentemot kunder.

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Deltid varannan helg, extra vid behov samt under sommaren
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!