Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Business Controller till spännande telecomföretag

Är du en självgående och entreprenöriell busniess controller i början av din karriär så är detta verkligen en drömchans!
Cingularity TV söker nu efter precis dig. Goda möjligheter att växa in i en CFO-roll på sikt.

Cingularity TV är ett företag som befinner sig i ett mycket specialiserat segment inom telecom-industrin, där de tillhandahåller fibernätverk till  globala TV-sändningar för stora sportevenemang.
Företaget trivs med att vara David i branschen och utmanar hela tiden Goliat för de stora globala avtalen. Cingularity har redan sen starten 2018 hunnit med att teckna stora avtal med tex Amazon och har flera stora TV-sändningar i sitt CV.

På Cingularity tror att nyckeln till framgång är att skapa en kultur där våra anställda har fullt förtroende att fatta egna beslut. Vi tror också att det inte när vi är för styva när det gäller jobbroller som vi kan skapa en mentalt stimulerande arbetsmiljö – vi uppmuntra aktivt  våra alla medarbetare att delta i drift, projektledning och försäljningsaktiviteter lika mycket som vi förväntar oss att försäljningen kommer att vara involverad i webbplatsundersökningar och tekniska utföranden.
Företagets kärna är baserad i London, men vi har också ett kontor i Stockholm eftersom Dan och vår CTO, Kristian, båda bor i Sverige. Att arbete på cingularity TV är spännande och det ingår att resa en del vilket vi hoppas att du kommer gilla.

Rollen:
Business Controller
Vi letar efter en person som ska arbeta nära med Cingularitys grundare, Dan, för att hjälpa till med de ekonomiska aspekterna av att driva verksamheten. Den ideala kandidaten måste vara superorganiserad och någon som får en spänning från att skapa struktur ur kaos
(Dan gillar struktur men är ganska ostrukturerad själv). Den framgångsrika kandidaten kommer att vara ansvarig för den dagliga bokföringen samt hantera våra finansiella system, prognoser och affärsstrategier. På sikt och för rätt person så är tanken att rollen kommer utvecklas mot en CFO-roll.

Kandidaten
Vi är öppna för kandidater med vilken bakgrund som helst. Utbildning måste vara universitetsexamen nivå eller högre med ytterligare utbildning inom ledningsredovisning. Exceptionell uppmärksamhet för detaljer är viktigt tillsammans med ett naturligt nyfikenhet. Eftersom verksamheten är global är en utmärkt behärskning av engelska är av största vikt, och ett ytterligare större språk skulle vara en bonus. Du bör minst ha 1-3 års erfarenhet av rollen som controller.

Du behöver behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du kommer inledningsvis vara anställd av oss på OnePartnerGroup men tanken är att du på sikt kommer gå över i en fast anställning hos Cingularity TV.
Lön: Fast lön
Arbetstid: 08-17
Omfattning: Heltid.
Start: September/Oktober – anpassningsbart vid rätt kandidat.

Intervjuer kommer först att ske i början på Augusti.

 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Jönköpings län, Gislaved | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomichef till Ljusdals kommun

Ekonomichef till Ljusdals kommun

Gävleborgs län, Ljusdal | Ekonomi/redovisning/inköp

Produktions Controller till Nobia

Produktions Controller till Nobia

Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 16 augusti. Skynda dig att söka!
Redovisningsekonom till Reach Service Center

Redovisningsekonom till Reach Service Center

Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp