Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

B-chaufförer till sommaruppdrag i Stockholm

Har du god körvana, är stresstålig och trivs bakom ratten? Är du kundfokuserad och noggrann?
Då kan det här uppdraget vara något för dig. Nu söker vår kund Kvalitetsfisk i Stockholm B-chaufförer för sommaruppdrag.

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 – 813 73 71. Urval sker löpande.

Om kunden
De senaste 30 åren har vi på Kvalitetsfisk fokuserat på att importera och leverera fisk och skaldjur från hela världen. Vår långa resa har gett oss ett öga för förstklassig service och genomgående kvalitet. Idag levererar vi till de flesta delarna av Sverige, närmare bestämt 65 procent av den svenska marknaden. Genom åren har sushi blivit något av vår specialitet och vi har följt sushins segertåg från ett exotisk inslag i den svenska matkulturen till lyxig vardagsmat. Idag är vi 50 medarbetare som med gedigen kunskap och passion levererar det bästa vi vet – Kvalitetsfisk. Genom ett oöverträffligt öga för kvalitet och förstklassig service finns vi alltid där för dig för som vill ha omtanke och kvalitet från hav till tallrik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i din roll som B-chaufför att dagligen leverera företagets varor i form av fisk till kunder runt om i Stockholms innerstad. Du får därför gärna ha bra lokalkännedom. Arbetsuppgifterna består av att packa in och ut varor i bilen för de dagliga leveranserna till företagets kunder. Du kommer också att ansvara och säkerställa att alla kunder få sina varor på den dagliga körningen. Arbetsdagens körningar är indelade i tre delar, en på morgonen, en förmiddag och en eftermiddag. 

Skallkrav
• Svenska och engelska 
• B-körkort och god körvana

Meriterande
• God lokalkännedom i innerstan  

För att lyckas i rollen som B-chaufför behöver du vara stresstålig och ha god körvana. Du ska trivas med att köra bil och får gärna ha god lokalkännedom i Stockholms innerstad, då det i huvudsak är där du kommer köra ut varor till företag. Du kommer dagligen vara i kontakt med kunder och behöver därför vara social och vara serviceinriktad.

Övrigt
Start: v.25-32. (upplärning två dagar v. 24)
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Utgår från Farsta, Stockholm 
Arbetstider: 06:30-15:30

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!