Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kvalitetsfisk i Stockholm AB

B-chaufförer till Kvalitetsfisk i Farsta!

Om kund
Kvalitetsfisk Stockholm AB startades år 1988. Idag är kvalitetsfisk en del av Nordward och är en av Sveriges sushiexperter med 1200 kunder runt om i landet. Kvalitetsfisk är en fiskgrossitverksamhet med hög kvalitet.

Om tjänsten
I rollen som B-chaufför kommer du huvudsakligen att arbeta med att köra ut och leverera fisk och skaldjur till kunder runt om i Stockholm. Du kommer att ha en ruttplanering som du utgår ifrån och även vara ansvarig för lastning av varorna i bilen som ska köras ut. Tunga lyft förekommer i arbetet och enda hjälpredan kommer vara en pirra. Därför är det viktigt att du kan bära tungt.
Arbetstiden är förlagd mån-fre 06:30 – 15:30. Detta är ett sommarbehov som kund har mellan 20/6 – 19/8 samt 1/7 – 26/8.

I tjänsten som B-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Köra ut och leverera fisk och skaldjur till kunder
  • Lasta bilen med hjälp av en pirra
  • Bära tungt

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som chaufför i form av budbil eller liknande. Ett krav för tjänsten är att du innehar ett manuellt B-körkort. Som person ska du vara noggrann, effektiv och ansvarsfull. Du drivs av eget ansvar och tar dig gärna an ett tyngre arbete. För att lyckas med detta arbete bör du vara bekväm med tidiga morgnar.

Viktigt för tjänsten är:

  • Manuellt B-körkort
  • Tidigare liknande erfarenhet
  • Hantera svenska i tal och skrift
  • Att du är en noggrann, ansvarsfull och samarbetsvillig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Välkommen med din ansökan!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.