Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dhl Express (Sweden) AB Västberga

B-chaufförer till DHL Express i Västberga!

Om kund
DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul!
För oss på DHL Express är det medarbetarna som är kärnan i verksamheten. Våra medarbetare är det som skiljer oss från andra på den internationella expressmarknaden och det är därför alltid vårt mål att dra till oss och behålla de bästa talangerna.

Om tjänsten
I rollen som B-chaufför ansvarar du för att köra ut och hämta paket hos kunder i Stockholmsområdet. Dina främsta arbetsuppgifter är att möta kunder, det är därför viktigt att du förstår att arbetet som chaufför är mer än bara ett chaufförsjobb. Det handlar framför allt om att bygga relationer. En stor del av tjänsten handlar om att sortera, packa, lossa och lasta paket, vilket innebär att tunga lyft förekommer.
Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 9–18 och du utgår från Västberga!

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och beräknas pågå till och med slutet på augusti med chans till förlängning. Du får en anställning på OnePartnerGroup och är uthyrd konsult hos DHL Express!

I din roll som B-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
– Köra och hämta paket
– Sortera, packa och lasta paket
– Bygga kundrelationer

Om dig
Ett krav för tjänsten är att du innehar ett manuellt B-körkort i minst 2 år med gedigen körvana. Förutom att du är väldigt serviceminded så har du också en god förståelse för instruktioner och processer samt en god fysik och koordinationsförmåga. Du är även flexibel, initiativrik, engagerad och prestigelös.
Ytterligare krav för tjänsten är att du är flytande i det svenska språket både i tal och skrift samt har goda kunskaper i det engelska språket.

Viktigt för tjänsten är:
– Manuellt B-körkort i minst 2 år
– Svenska, flytande i tal och skrift
– Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Välkommen med din ansökan!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.