Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm AB

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Är du en fena på administration och tycker om att arbeta strukturerat? Nu söker vi dig som har erfarenhet av administration och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen inom administration. Är du tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom administration är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som assistent/koordinator kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Dina arbetsdagar kan bland annat bestå av att boka resor, boka möten och events, ta fram presentationsmaterial, sköta administrativa rutiner samt assistera och ge service till framtida kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet som assistent, koordinator eller liknande roller. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med noggrannhet och god struktur. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som administratör ser vi att du tycker om att hålla ordning och reda, är hjälpsam gentemot dina kollegor och självgående i ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR

Koordinator till Metrolit

Koordinator till Metrolit

Metrolit Byggnads AB | Stockholms län, Solna | Administration/kundservice/HR