Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sortera Industry AB

Administratör rekryteras till Sortera Industry

Här är rollen för dig som gillar att ha en central roll där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Sortera är den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden och här får du vara med på en spännande resa där man på riktigt är med och påverkar miljön och omvärlden.  

Om rollen
I rollen som administratör kommer du tillhöra ett team om tre administratörer där alla arbetar med supportfrågor. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och du kommer utgå från Metallvägen 28 i Rosersberg. Dagarna varierar men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Ekonomiadministration – projektnummer, fakturering etc
  • Förbereda och hålla ihop projekt med rätt innehåll
  • Se över flöden, rutiner och processer och arbeta med effektivisering  
  • Orderhantering
  • Personaladministration – utbildningsplaner, beställning av kläder etc
  • Fastighetsfrågor – inpasseringssystem, underhåll

Uppskattningsvis är fördelningen i rollen 50% ekonomi, 25% kontorsadministration och 25% personaladministration men rollen kan komma att förändras över tid.

Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att ha en central position med mycket kontaktytor och vi vill att du arbetat administrativt under flera år. Vi tror att om du arbetat inom exempelvis bygg, teknik eller en industriell bransch kommer du trivas mycket bra i rollen.

Din personlighet är det absolut viktigaste och vi ser att du är en framåtlutad person som både kan se helheten och detaljer. Här kommer du få vara med och skapa rollen och därför behöver du vara nyfiken och orädd kring att komma med nya idéer och förslag på förbättringar. Har du tidigare arbetat med att hitta flöden, skapa struktur, sätta upp nya rutiner och processer så är det ett stort plus.

Vi ser också att du är en prestigelös teamplayer som gärna tar stafettpinnen och driver saker i mål. Vi uppskattar också någon som vågar ta beslut, är lyhörd och flexibel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet Excel.

Om Sortera Industry
Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda.

Med fler än 500 medarbetare och en omsättning på 2 miljarder kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.

Sortera Industry erbjuder vakuumsugning och slamsugning, materialblåsning, högtrycksspolning, industri- och asbestsanering, samt en mängd tjänster inom VA-Teknik. Vi är idag en av de ledande aktörerna inom dessa tjänster, vilket innebär att vi har bred kompetens och en stor maskinell utrustningspark, för att utföra alla uppdrag från smått till stort. Du kan alltid vara säker på att få samma höga service oavsett vilket typ av uppdrag vi tar oss an.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Sortera Industry med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Metallvägen 28 i Rosersberg. Arbetstiderna är i huvudsak 7:00-16:00. Det här är en roll som kräver att du är på plats även om det såklart erbjuds en viss flexibilitet.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller
Emelina Sjösten på [email protected].

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.
Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

VD-assistent till Hummeltorp

VD-assistent till Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Orderadministratör till Advania

Orderadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Butikssäljare till Joutun

Butikssäljare till Joutun

Jotun Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR