Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PwC Sverige AB

Administratör med intresse för system till PwC

Vi söker dig som har ett intresse för system och som vill arbeta som administratör hos PwC. Är du en person som tycker om att ge service, är duktig på administration och letar efter en ny utmaning? Då kan det vara just dig vi söker!

Om rollen
I rollen som administratör kommer du stötta och hjälpa Resource Management-teamet med administrativa uppgifter. Du kommer arbeta i flera olika system och ha många kontaktytor inom PwC.

Då rollen är under uppbyggnad kommer du få möjlighet att vara med och utveckla den och du ska känna dig bekväm med att rollen kan förändras över tid. Du kommer utgå från kontoret på Torsgatan 21 med möjlighet till flexibilitet och att arbeta hemifrån.

Din bakgrund
Vi söker dig som är i början av din karriär och har erfarenhet av administration och service. Du tycker om att arbeta i system, har ett intresse för IT och trivs i en dynamisk miljö där det händer mycket.

Vidare har du en positiv inställning, är nytänkande och har en vilja att bidra till verksamheten. Du är serviceminded, för alltid ett strukturerat arbetssätt och ser lösningar på problem som kan uppstå. Självklart är du duktig på att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om PwC
Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision och rådgivning. PwC är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste revisorer och rådgivare.
PwC är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. Läs mer på PwC:s egen hemsida: www.pwc.se.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss som konsult på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos PwC. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid i 6 månader, med goda möjlighet till anställning hos PwC efter dessa månader
Tillträde: Omgående

Låter detta intressant?
I konsultvärlden går det oftast fort så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail med hänsyn till GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten på [email protected] eller Marie Bodén på [email protected].

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

OLKA Sportresor AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Customer Support

Customer Support

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Administratör till PwC

Administratör till PwC

PwC Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group | Jämtlands län, Åre | Administration/kundservice/HR