Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Administratör/Chefssekreterare till Socialstyrelsen

Nu söker vi en Administratör/Chefssekreterare till Socialstyrelsen för ett konsultuppdrag på 8 månader. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba på statlig myndighet och har en god administrativ förmåga.
 

Arbetsuppgifterna är varierande och består till stor del av protokollskrivning, kommunikation i tal och skrift, kalenderbokningar samt stöttning av avdelningschefen i stort som smått. Som person är du drivande, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du är van av att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål och har ett positivt förhållningssätt.

För att lyckas i rollen behöver du ha god vana av att använda Office, Outlook, Excel och Powerpoint som dina dagliga arbetsverktyg.

Skallkrav
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• Akademisk examen inom statsvetenskap/ekonomi eller annan samhällsvetenskaplig inriktning

Meriterande
• Erfarenhet av arbete på Socialstyrelsen samt erfarenhet av LMS-system

Övrigt
Start: Omgående

Ansökan
I den här tillsättningen samarbetar Socialstyrelsen med OnePartnerGroup, ansök via annonsen på OnePartnerGroups hemsida. Alla ansökningar behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!