Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spännande tjänst som Account Manager till Elkraft Sverige

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter består av att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, genomföra möten ute hos kund samt skriva avtal. Du kommer få möjlighet att bygga upp din egen kundstock med hjälp av företagets CRM system men även själv vara kreativ gällande att hitta nya kunder. Vi ser även att du är serviceminded och lyhörd för dina befintliga kunder. Du kommer få en bra och gedigen utbildning om Elkraft som företag men även kring deras produkter.

Vidare kommer du att få mycket stöttning och den hjälp du behöver för att lyckas i rollen både internt men även med externa utbildningar, Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda.

Övrigt:

Start: omgående

Omfattning: Heltid.

Lön: Fast lön + provision.

Placering: Stockholm, Telefonplan.

Anställning: Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Elkraft Sverige.

Din profil

Krav:

– Tidigare erfarenhet av B2B.

– Körkort och tillgång till egen bil.

– Svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Vi tror att du drivs av uppsatta mål och är inte rädd för att ta i när det behövs.

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden med huvudkontor i Oslo. De startade i Sverige 1999 och hjälper företag med att sänka deras elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning. På sikt ger de sina kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.

Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda och gör allt för att få dem att trivas och växa i sin roll på företaget. Det är ett sammansvetsat team du kommer ingå i där alla hjälper och lyfter varandra. De låter dig utmanas och hitta egna lösningar samtidigt som de alltid finns någon som hjälper och stöttar dig, företaget tror på dig och ser till de anställdas personliga utveckling.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Säljande administratör

Säljande administratör

Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Regionansvarig säljare till Mackmyra

Regionansvarig säljare till Mackmyra

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Mediasäljare till Guldkanalen

Mediasäljare till Guldkanalen

Skåne län, Staffanstorp | Marknadsföring/försäljning

Utesäljare för Nordiska marknaden

Utesäljare för Nordiska marknaden

Värmlands län, Karlstad | Marknadsföring/försäljning