Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Profilgruppen Extrusions AB - Stockholm

Account Manager rekryteras till ProfilGruppen

Vi söker en Account Manager till ProfilGruppen i Stockholm som vill vara med och ta ProfilGruppen till nästa nivå! Vill du utvecklas tillsammans med engagerade, professionella kollegor? Då är du välkommen med din ansökan!

”I min roll som Account Manager på ProfilGruppen får jag chansen att arbeta med kunder i spännande branscher tillsammans med ett engagerat säljteam med högt kundfokus. Här jobbar jag med framtidens material i ett företag som ständigt utvecklas och tar marknadsandelar. Nu fortsätter vi resan framåt i och med investeringen i en helt ny produktionsanläggning.”
/Joel, Account Manager ProfilGruppen       

Dina arbetsuppgifter
ProfilGruppen har vuxit kraftigt de senaste åren och nu har vi ökat kapaciteten genom bygget av en ny fabrik i Åseda. Det är en framtidssatsning som utmanar och ger möjligheter att få försäljningsorganisationen att nå nya nivåer. För att ta nästa steg utökar vi nu med en Account Manager till säljteamet på försäljning – Region Norra Sverige – där du får ansvaret för försäljning, affärsutveckling och varumärkesbyggnad gentemot kunder i vårt marknadsområde.
I din roll som Account Manager hos ProfilGruppen är det du som vårdar och utvecklar relationerna till befintliga kunder samtidigt som du drivs av att skapa nya relationer och affärer. Du är kommersiellt ansvarig för dina kunder och har tidigare erfarenhet av att förhandla. Du förstår kundernas behov och ser utvecklingspotential. För att lyckas i rollen förstår du vikten av att vara en engagerad lagspelare och samarbetar med övriga kollegor i företaget genom ett flexibelt förhållningssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att skapa och bevara långsiktiga relationer och du drivs av att nätverka samt att du är en konsultativ partner. Du har förmågan att hitta produkttekniska och affärsmässiga lösningar på våra kunders behov. Högt tempo är något du föredrar, och du får saker att hända genom att ta egna initiativ och tar ansvar för resultatet. Vi ser att du har ett strukturerat arbetssätt och är en försäljningsorienterad lagspelare. Du har en teknisk grundutbildning alternativt erfarenhet inom området. Branscherfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder dig
ProfilGruppen erbjuder en tjänst som ger breda kontaktytor, både internt och externt i många olika områden och branscher. Du blir en del av ett professionellt säljteam där du får stort handlingsutrymme och variation i din vardag. Anställning sker enligt kollektivavtal med goda förmåner som tjänstebil och friskvårdsbidrag. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos ProfilGruppen med goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med på resan där vi fortsätter att ta marknadsandelar i Sverige är det hög tid att hoppa på tåget! 

Om Profilgruppen
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 550 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 2 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Profilgruppen med OnePartnerGroup Stockholm och ansvarig för rekryteringen är Josefine Blomkvist. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.
 
Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Rådgivande säljare till Bixia

Rådgivande säljare till Bixia

Bixia AB - Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent

Innesäljare till Ramirent

Ramirent AB - Stockholm Högdalen | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

ALF PETTERSSON AB | Västra Götalands län, Alingsås | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare med fokus på order och logistik

Innesäljare med fokus på order och logistik

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 augusti. Skynda dig att söka!