Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Account Manager B2B till Elkraft

Nu söker vi en hungrig vinnarskalle som vill ta nästa kliv i sin försäljningskarriär. Är du en person gillar att jobba med frihet under ansvar samt att få vara ute på fältet och träffa kunder, då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter består av att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, genomföra möten ute hos kund samt skriva avtal. Du kommer få möjlighet att bygga upp din egen kundstock med hjälp av företagets CRM system men även själv vara kreativ gällande att hitta nya kunder. Vi ser även att du är serviceminded och lyhörd för dina befintliga kunder. Du kommer få en bra och gedigen utbildning om Elkraft som företag men även kring deras produkter.

Vidare kommer du att få mycket stöttning och den hjälp du behöver för att lyckas i rollen både internt men även med externa utbildningar, Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda! 

Övrigt:

Start: 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Lön: Fast lön + provision.

Placering: Stockholm, Telefonplan.

Anställning: Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Elkraft Sverige.

Din profil

Krav:

– Tidigare erfarenhet av B2B.

– Körkort och tillgång till egen bil.

– Svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Vi tror att du drivs av uppsatta mål och är inte rädd för att ta i när det behövs.

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden med huvudkontor i Oslo. De startade i Sverige 1999 och hjälper företag med att sänka deras elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning. På sikt ger de sina kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.

Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda och gör allt för att få dem att trivas och växa i sin roll på företaget. Det är ett sammansvetsat team du kommer ingå i där alla hjälper och lyfter varandra. De låter dig utmanas och hitta egna lösningar samtidigt som de alltid finns någon som hjälper och stöttar dig, företaget tror på dig och ser till de anställdas personliga utveckling.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Teknisk Säljare till Alem Teknik

Teknisk Säljare till Alem Teknik

Kalmar län, Nybro | Marknadsföring/försäljning

Account manager till Elkraft

Account manager till Elkraft

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 januari. Skynda dig att söka!
Finsktalande innesäljare till Götessons Industri

Finsktalande innesäljare till Götessons Industri

Västra Götalands län, Ulricehamn | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Nordanå Trä

Innesäljare till Nordanå Trä

Gävleborgs län, Ovanåker | Marknadsföring/försäljning