Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bess Transport AB

Har du CE-kort och söker ett variationsrikt jobb?

Har du CE-kort? Är du en driven och framåt person som är redo för en karriärväxling? Nu söker Bess Transport en ansvarig för sin verkstad! Rollen är mycket varierande med stor frihet under ansvar. Låter det spännande? Då kan det vara dig vi söker.
 

Om Bess transport
Med utgångspunkt på den vackra ön Tjörn utanför Stenungssund har Bess Transport i mer än 30 år levererat kvalitativa logistik- och transportlösningar. Idag är vi en av de viktigaste aktörerna i den skandinaviska industrin för torrbulk transport. Vår specialitet är transporttjänster med silobilar och containrar som används i intermodala transportlösningar. För närvarande har vi 2300 m2 lager och planerar ytterligare expansion. Nu söker vi en verkstadsansvarig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa!

Om rollen
Bess Transport är ett familjärt bolag med en platt organisation, vilket innebär att din roll som verkstadsansvarig är en varierad, bred och flexibel roll där den ena dagen inte är den andra lik. Ditt huvudansvar är verkstaden där vi servar, reparera, underhåller och tvättar våra trailers. Rollen är av såväl strategisk som operativ karaktär där du ser till att våra trailers rullar genom att tillgodose våra tekniker med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Du sköter exempelvis inventering av lager och inköp av material samt verktyg. Samtidigt är du inte rädd för att själv kliva in och hjälpa teknikerna med skruvandet när och om det behövs. Vi förväntar oss inte att du är en expert på att skruva, mer att du är villig att ge en hjälpande hand och har en generell teknisk förståelse.

I arbetsuppgifterna ingår även exempelvis:
– leda och utveckla verkstadens service och reparationer mot uppsatta mål
– skapa välfungerande processer och rutiner i verkstaden
– säkerställa att all utrustning är kvalitetssäkrad
– planera service, besiktningar och säkerställa att alla bilar är servade enligt lagar och krav
– stötta upp i verkstaden där det behövs

Kvalifikationer:
– Svenska/ engelska i tal och skrift
– B och CE/ C-körkort
– YKB

Vem vi söker
Förutsatt att du har CE-kort, YKB och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift så lägger vi främst vikt vid personlig lämplighet. Du kommer in i en bred och variationsrik roll där det krävs att du är prestigelös och redo att hugga i där det behövs. Du trivs med mycket frihet under ansvar och är bekväm i att fatta egna beslut stora som små. Vidare är du nyfiken, ambitiös och lyhörd inför verksamhetens behov. Gillar du det mindre, familjära och flexiblare bolaget där du kan få användning för din initiativförmåga? Då vill vi gärna prata vidare med dig! Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet. 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre, kontorstid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Plats: Svanvik 210-258, 471 72, Hjälteby

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Bess Transport med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected]