Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Order- och logistiksamordnare

ArcelorMittal Construction Sverige AB erbjuder tunnplåtsprodukter, paneler och balk för byggbranschen. I våra moderna produktionsanläggningar i Karlstad, Sveg och nu även Kungshamn, vidareförädlas stål från vårt moderbolag ArcelorMittal till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning.

Sedan 2007 är ArcelorMittal Construction Sverige AB ett helägt dotterbolag till världskoncernen ArcelorMittal. Årlig produktionskapacitet på cirka 114 miljoner ton råstål och mer än 210.000 anställda i 60 länder gör ArcelorMittal till världens ledande stål och gruvföretag. Industriell närvaro i 19 länder gör oss marknadsledande inom områden som fordonsindustri, bygg, vitvaror/hushållsapparater och förpackningsindustri. Vi går i spetsen för forskning och utveckling liksom för produktionsteknik, råvaruutvinning och logistik.

Till verksamheten söker vi en driven order- och logistiksamordnare. I arbetet ingår bl a att leda och samordna arbetet kring order och transporter i nära samarbete med driftchef och operatörer.
Då det är en ny tjänst söker vi dig som vill vara med och utforma arbetssätt och processer för att optimera verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

  • Samordna transporter till och från fabriken
  • Order, produktionsplanering och inköpsfrågor
  • Administrativa uppgifter kopplat till tjänsten
  • Samordna underhållet för maskin- och fordonspark
  • Bistå driftchef i dagliga arbetet
  • Delta i strategiska och operativa diskussioner och beslut gällande verksamheten.
  • Frågor kring produktionsteknik

Din profil

Du har en relevant utbildning i botten och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/roll i ett tillverkande företag. En god system- och administrativ förmåga är viktigt i rollen och du hänger med i digitaliseringens utveckling. Du tycker om att samarbeta men gillar också att ta ledarflaggan ibland. Kommunikation med både interna och externa aktörer hör till vardagen. 
Som person är Du initiativrik, självständig, strukturerad, social och drivande med en sund och positiv attityd och gillar utmaningen i att bygga upp verksamheten tillsammans med oss. Det är en klar fördel om du har intresse för teknik och kanske gärna en teknisk bakgrund

I den rekryteringen använder vi OnePartnerGroup och jobbet söker du på hemsidan. Om du har frågor kring tjänsten mailar eller ringer du till rekryteringskonsult Axel Wallström, axel,[email protected],  tel 072-974 55 00.