Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinoperatörer till Kungshamn

ArcelorMittal Construction Sverige AB erbjuder tunnplåtsprodukter, paneler och balk för byggbranschen. I våra moderna produktionsanläggningar i Karlstad, Sveg och nu även Kungshamn, vidareförädlas stål från vårt moderbolag ArcelorMittal till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning.

Sedan 2007 är ArcelorMittal Construction Sverige AB ett helägt dotterbolag till världskoncernen ArcelorMittal. Årlig produktionskapacitet på cirka 114 miljoner ton råstål och mer än 210.000 anställda i 60 länder gör ArcelorMittal till världens ledande stål och gruvföretag. Industriell närvaro i 19 länder gör oss marknadsledande inom områden som fordonsindustri, bygg, vitvaror/hushållsapparater och förpackningsindustri. Vi går i spetsen för forskning och utveckling liksom för produktionsteknik, råvaruutvinning och logistik.

Vi växer och etablerar oss i Kungshamn!  Från den första april kommer vi att ta över tillverkningen av Sandwichpaneler från Llentab i Kungshamn.
Vi söker nu medarbetare som vill vara med på vår resa och skapa en framgångsrik verksamhet på vår vackra västkustpärla.

Vi vill ha nyfikna och engagerade operatörer. Operatörsjobbet passar dig som gillar att jobba i ett team och som har ett hjärta som klappar lite extra för teknik och tillverkning. I vårt företag kommer alltid säkerheten först och arbetet bedrivs i en fin arbetsmiljö och utan tyngre arbetsmoment.
I teamet finns idag både erfarna operatörer som kommer lära dig allt de kan, men också några som är lite nyare, precis som du. Det är viktigt att du vill vara med och bidra, både till ett bra resultat i produktionen men också som medarbetare och kollega. En god arbetsmiljö är A och O och där har vi alla en lika stor del.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som operatör innebär bland annat:

  • Samtliga moment i produktionsprocessen för sandwichpaneler
  • Planera och hantera material
  • Felsökning
  • Dokumentation
  • Kvalitetskontroll och uppföljning
  • Arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten

Din profil
Du har en avslutad relevant gymnasieutbildning i botten och har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/roll i ett tillverkande företag är det meriterande. Men viktigast för oss är du som person är engagerad, nyfiken och vill lära dig nya saker. Ansvarsfull och kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta med men har inga problem med att ta egna initiativ, är positiv och har sund attityd och gillar utmaningen i att bygga upp verksamheten tillsammans med oss –  Ja, då kommer du att trivas hos oss!
Vana av att arbeta digitalt är bra då vi har olika system och verktyg som hjälp i jobbet.
För att bygga ett så starkt och komplett team som möjligt, söker lite olika kompetenser. Ange därför gärna om du har erfarenhet av att köra truck och/eller mekaniskt underhåll.
Skiftarbete kommer förekomma framöver.

Vi använder oss av OnePartnerGroup  i den här rekryteringen och du söker därför jobbet via denna hemsidan. Har du frågor om jobbet är du välkommen att maila eller ringa vår rekryteringskonsult Axel Wallström.