Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Arcelormittal Construction Sverige AB - Kungshamn

Maskinoperatör till Kungshamn

ArcelorMittal Construction Sverige AB erbjuder tunnplåtsprodukter, paneler och balk för byggbranschen. I våra moderna produktionsanläggningar i Karlstad, Sveg och nu även Kungshamn, vidareförädlas stål från vårt moderbolag ArcelorMittal till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning.

Sedan 2007 är ArcelorMittal Construction Sverige AB ett helägt dotterbolag till världskoncernen ArcelorMittal. Årlig produktionskapacitet på cirka 114 miljoner ton råstål och mer än 210.000 anställda i 60 länder gör ArcelorMittal till världens ledande stål och gruvföretag. Industriell närvaro i 19 länder gör oss marknadsledande inom områden som fordonsindustri, bygg, vitvaror/hushållsapparater och förpackningsindustri. Vi går i spetsen för forskning och utveckling liksom för produktionsteknik, råvaruutvinning och logistik.

Vi är etablerade med vår panelfabrik sedan 1 april  2021 och vi behöver nu  en ny medarbetare till ett av våra skift

Vi vill ha nyfikna och engagerade operatörer. Operatörsjobbet passar dig som gillar att jobba i ett team och som har ett hjärta som klappar lite extra för teknik och tillverkning. I vårt företag kommer alltid säkerheten först och arbetet bedrivs i en fin arbetsmiljö och utan tyngre arbetsmoment.
I teamet finns idag både erfarna operatörer som kommer lära dig allt de kan, men också några som är lite nyare, precis som du. Det är viktigt att du vill vara med och bidra, både till ett bra resultat i produktionen men också som medarbetare och kollega. En god arbetsmiljö är A och O och där har vi alla en lika stor del.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som operatör innebär bland annat:

  • Samtliga moment i produktionsprocessen för sandwichpaneler
  • Planera och hantera material
  • Felsökning
  • Dokumentation
  • Kvalitetskontroll och uppföljning
  • Arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten

Din profil
Du har en avslutad relevant gymnasieutbildning i botten och har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/roll i ett tillverkande företag är det meriterande. Men viktigast för oss är du som person är engagerad, nyfiken och vill lära dig nya saker. Ansvarsfull och kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta med men har inga problem med att ta egna initiativ, är positiv och har sund attityd och gillar utmaningen i att bygga upp verksamheten tillsammans med oss –  Ja, då kommer du att trivas hos oss!
Vana av att arbeta digitalt är bra då vi har olika system och verktyg som hjälp i jobbet.
För att bygga ett så starkt och komplett team som möjligt, söker lite olika kompetenser. Ange därför gärna om du har erfarenhet av att köra truck och/eller mekaniskt underhåll. Det är också viktigt att du kan arbeta skift.

Vi använder oss av OnePartnerGroup  i den här rekryteringen och du söker därför jobbet via denna hemsidan. Har du frågor om jobbet är du välkommen att maila eller ringa vår rekryteringskonsult  Axel Wallström.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.