Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sorsele kommun

Sorsele kommun söker GVA-chef

Vill du leda ett team som arbetar för en hållbar miljö för oss som bor, verkar och besöker Sorsele kommun?

GVA-enhetens primära uppdrag är att tillgodose viktiga samhällsfunktioner som vatten och avlopp, renhållning, slamtömning, parker och lekparker, gator och vägar samt vägbelysning. Vi förvaltar även kommunens vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer och högreservoarer. Du kommer att ansvara för samtliga verksamhetsområden inom GVA-enheten. Planering, uppföljning, genomförande av investeringar, underhåll och projekt är väsentliga delar i uppdraget. Samtidigt säkerställer du att de dagliga drift- och skötselrutinerna följs.

Som enhetens ledare har du förutom resultatansvaret även ansvar för personalen. På GVA-enheten arbetar 5 medarbetare (inklusive enhetschef) i tätorten och en maskinist i Ammarnäs. I en liten kommun som vår så inryms mycket varierande arbetsuppgifter inom enheten. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt. Se fram emot en mycket utvecklande roll. Du lär dig verksamheten, samtidigt som du utvecklas som ledare.

Kvalifikationer:  Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller motsvarade praktisk erfarenhet. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet och/eller arbetslivserfarenhet inom vårt verksamhetsområde, men det är inget krav.

Sista ansökningsdag: Söndag 29 maj 2022. När du ansöker kommer dina handlingar att behandlas enligt offentlighetsprincipen. Du samtycker till detta när du registrerar din ansökan hos oss.

För information: I denna rekrytering har Sorsele kommun valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen respektera att det endast är rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) som är kontaktperson i denna rekrytering. Ulrika svarar gärna på dina frågor om själva tjänsten eller rekryteringsprocessen som sådan.

Foto: Sanne Brännström

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.