Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sorsele kommun

Sorsele kommun söker fastighetschef

Sorsele kommun söker fastighetschef

Är du en ledare som har förmågan att snabbt kunna växla mellan kort- och långsiktiga mål utan att förlora riktningen? Som fastighetschef kommer du dagligen att ställas inför driftsfrågor som rör nuet och mer komplexa frågeställningar som får konsekvenser långt in i framtiden.

Fastighetsenheten ansvarar för Sorsele kommuns fastighetsbestånd. Vårt primära uppdrag är att tillgodose ändamålsenliga lokaler till kommunens kärnverksamheter, förvalta kommunens byggnader samt ansvara för såväl ombyggnationer som nybyggnationer. Bland enhetens fastigheter finns också lokaler som hyrs ut. Kommunens totala byggnadsarea är cirka 50 000 kvm.

I rollen kommer du att ha resultatansvar och även ansvar för personalen. På fastighetsenheten arbetar åtta medarbetare (inklusive enhetschef). Du är en närvarande ledare som aktivt coachar ditt team i den dagliga driften. På så sätt säkerställer du att förutsättningarna finns för att ni tillsammans når de mer komplexa målen i framtiden. Ditt teknik intresse är stort. Du håller dig uppdaterad om vad som sker inom ditt fackområde i omvärlden och ser digitalisering som en självklarhet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av fastighetsbranschen. Det är meriterande om du har arbetat som ledare, men inget krav.

Sista ansökningsdag: Söndag 29 maj 2022. När du ansöker kommer dina handlingar att behandlas enligt offentlighetsprincipen. Du samtycker till detta när du registrerar din ansökan hos oss.

För information: I denna rekrytering har Sorsele kommun valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen respektera att det endast är rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) som är kontaktperson i denna rekrytering. Ulrika svarar gärna på dina frågor om själva tjänsten eller rekryteringsprocessen som sådan.

Foto: Sanne Brännström

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.