Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm

Rekryterare sökes till Fujitsu

Sociala, samarbetsvilliga och lagspelare är några av dom ord som beskriver teamet i det globala företaget Fujitsu som nu söker förstärkning av en Rekryterare!  

Om Fujitsu
Fujitsu är ett av världens största IT-tjänsteföretag, med 132 000 medarbetare i 100 länder. Vi vill skapa en värld med människan i centrum, där teknik och innovation är redskap för att nå målen. I Sverige är vi fler än 600 medarbetare. Vi hjälper företag, kommuner och myndigheter att bli effektivare och mer innovativa med hjälp av IT och teknologi.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som rekryterare arbetar du tätt ihop med övriga teamet inom rekrytering och HR. Du arbetar med rekrytering av kompetenser inom IT och har erfarenhet av att självständigt driva projekt och processer från ax till limpa. Du arbetar med att sätta upp kravprofiler, hanterar intervjuer och urvalsmetoder samt referenstagning och supportar rekryterande chef.

Din bakgrund
Vi söker dig som är en driven, öppen och social person. Du kan ställa krav på beslutsfattande chef för att komma framåt i processerna. I rollen är det en fördel med ett nätverk eller möjlighet till databaser med tillgång till IT profiler/ kompetenser. Du har även:

•    Utbildning inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt
•    Erfarenhet av rekrytering 1–3 år
•    Du kan prata och skriva obehindrat på svenska och engelska
•    Meriterande med erfarenhet från att arbeta på etablerat globalt IT bolag, konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search

När du blir en av oss
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup men du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Fujitsu. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.
Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat med start 15/8–2022 till den 31/12-2022

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR