Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Smiling Faces AB

Leveransproffs med C-körkort

Om kund
Smiling faces är en pausleverantör som sedan starten 2003 har skapat pauser som bidrar till stor glädje och ökad trivsel. Smiling Faces ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till sina fantastiska kunder, oavsett om det handlar om servicen på deras kaffemaskiner, löpande fruktleveranser eller unika events på kontoret. Smiling Faces utgår alltid från just arbetsplatsens specifika behov och skräddarsyr sedan en fikapaus som passar perfekt. Det söker just nu dig som kan vara med och bidra till ännu fler glada kunder. På Smiling Faces kommer du omges av härliga kollegor som förgyller dina arbetsdagar. Hos Smiling Faces får du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas som person. Vi söker just dig som vill bidra till ännu fler leenden hos Smiling Faces!

Om tjänsten
Som chaufför på Smiling Faces ansvarar du för dem dagliga leveranserna till våra kunder och fungerar som vårt ansikte utåt gentemot kund. Du underlättar och optimerar kundupplevelsen genom att leverera varor och fruktkorgar till avsedd plats, hela vägen till förrådet och upp på hyllan. Därför är det viktigt att du förstår att arbetet som chaufför är mer än bara ett chaufförsjobb. Gillar du dessutom att planera din arbetsdag själv? Då är denna tjänst för dig! Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag – fredag  05.00-14.00.   

OnePartnerGroup är i denna rekrytering Smiling Faces partner och du kommer bli anställd av Smiling Faces.

Arbetsuppgifter:
 – Planera och genomföra leveranser
 – Hämta tillbaka vagnar och returkorgar,
–  Leverera enligt FIFO
–  Leverera hela vägen till förrådet och upp på hyllan
 

Om dig
Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, som är glad, social och morgonpigg.
Vidare är du ansvarstagande, ambitiös och lyhörd.Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett annat serviceyrke och är van vid Stockholms stadstrafik, men det är inget krav.
För att vara aktuell för tjänsten krävs C-körkort samt god kunskap i svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten:
– C körkort
– YKB

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Janna Papadopoulou på 073-424 89 77.

Välkommen med din ansökan!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

OnePartnerGroup Väst AB | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Frigoscandia AB - Stockholm | Stockholms län, Haninge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.