Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kvalitetskontrollant till verkstadsföretag

Är du en noggrann person som trivs att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter?
Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion och öga för detaljer? Då kan tjänsten som kvalitetskontrollant vara rätt för dig! 

Vår kund har 40-års erfarenhet av konstruktion och tillverkning i främst rostfritt syrafast stål. Företaget är ett mindre familjeägt företag med ca 11 anställda. I samarbete med flera bioteknikföretag har de genom åren konstruerat, utvecklat och producerat ett antal produkter till läkemedels- och livsmedelsindustrin. Alltid med högsta kvalitet i fokus.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 – 813 73 71. Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetskontrollant kommer du arbeta på plats ute hos vår kund i del av kundens verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär avsyning av produkterna före kvalitetsmätning, kontroll och mätning av produkter samt kalibrering av företagets mätdon. Arbetsuppgifterna kan också komma att handla om ankomstkontroll av inkommande produkter från leverantörer, kontrollmätning av produkter före leverans till kund samt märkning av produkter för identifiering och spårbarhet och avslutningsvis slutkontroll av dokumenten och detaljerna på det som sedan går ut i produktionen.

Företagets verksamhet förändras och ditt arbetsinnehåll kan därmed med största sannolikhet att löpande förändras och fler ansvarsområden kan komma att läggas till där du kommer göra nytta med dina kunskaper utifrån din roll som kvalitetskontrollant.

Skallkrav
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• Officepaketet
• Erfarenhet från kvalitetsarbete inom produktion eller motsvarande arbetslivserfarenhet
•  Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande 

Meriterande
• Erfarenhet från verkstadsindustri eller motsvarande
• Kunskap från mätmaskiner
• Kunskaper i franska

För att lyckas i rollen som kvalitetskontrollant behöver du ha god kommunikationsförmåga, vara noggrann och kunna arbeta självständigt. Du ska trivas med att kunna hantera många moment samtidigt och du behöver ha god strukturförmåga för att passa i rollen. Du får gärna ha arbetat inom verkstadsindustri tidigare och får gärna vara praktiskt lagd, men med öga för detaljer.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Södra Stockholm  
Omfattning: Heltid

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. För rätt person finns därefter goda möjligheter till en direktanställning hos vår kund.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 30 på grund av semester.
Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.