Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

St1 Sverige AB

Kundstjänstmedarbetare till St1

Är du en positiv, driven, lagspelare? Då kan det vara dig vi söker! St1 letar efter sin nästa stjärna till sitt B2B kundserviceteam! 

Om företaget
St1 är en känd aktör i drivmedelsbranschen med stationer runt om i Sverige. Företagets målsättning är att bli det mest CO2-medvetna drivmedelsföretaget i branschen med fokus på att avveckla fossila bränslen. Du blir en del av ett företag med ett trevligt klimat med positiv stämning som har en hjälpsam kultur. St1 sitter i helt nya lokaler i Bromma blocks.

Ditt uppdrag
Som kundtjänstmedarbetare på St1 kommer du ingå i företagets B2B team om sex personer som alltid ser till att ha en positiv teamkänsla på jobbet. Tillsammans med dina kollegor kommer du jobba med att hjälpa och serva företagskunder över telefon och via mejl. Ett gott bemötande är grundläggande och du ser alltid till att lösa inkommande ärenden på bästa sätt. Ärendena rör till exempel fakturafrågor, drivmedelsfrågor, konto/kortfrågor, felanmälningar samt till viss del kredithantering. St1s kunder kör både lätt och tung yrkestrafik och kan vara både Shell och St1 företagskunder. Nyligen har St1 även tagit över supporten för St1 Biogas som är en helt ny affär och kundstock för bolaget. Tjänsten innefattar också övriga administrativa uppgifter som t.ex. rabatt- och prisuppdateringar.

Din bakgrund
För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare är du positiv, utåtriktad och självgående och har en känsla för vad bra service innebär. Du har gymnasieutbildning och minst 1 år av tidigare erfarenhet av en kundserviceroll, meriterande med erfarenhet av teknisk support. Vi ser gärna att du har systemvana då tjänsten innefattar flera olika CRM- och kortsystem. Vi vill även att du ska vara bekväm i Officepaketets program. Du är en lagspelare med ett öppet, nyfiket sinne och är van vid att jobba mot tydliga mål. Att du brinner för att utveckla och förbättra verksamheten ser vi som en viktig del i rollen. Du är även en flexibel, självgående och noggrann problemlösare som gillar utmaningar.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos St1. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrigt
Omfattning: Heltid måndag till fredag, arbetstid 7.50–17.00
Anställningsform: Visstid 6 månader med stor möjlighet till förlängning då St1 ser långsiktigt på uppdraget
Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.
 
Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan efter semestern!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

DHL Express | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Extrajobb som receptionist till Tekniska verken

Extrajobb som receptionist till Tekniska verken

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

Marknadsassistent till industrikund i Örnsköldsvik

Marknadsassistent till industrikund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice/HR

Projekt- och säljkoordinator med IT intresse

Projekt- och säljkoordinator med IT intresse

AB Alrik Hedlund | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR