Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Metrolit Byggnads AB

Koordinator till Metrolit

Vi söker en ansvarstagande koordinator med driv som vill arbeta i en spännande roll hos Metrolit. Just nu befinner sig Metrolit på en tillväxtresa och där kan just du bidra!

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 35 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Deras kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Deras hjärtefrågor är att jobba med rot, service och försäkringsskador. 

Om rollen
I rollen som koordinator kommer du i första hand att arbeta med att vara ett administrativt stöd för projekt i verksamheten och för platscheferna på deras olika projekt. Vidare ingår det även att utveckla processer, mallar och rutiner för de administrativa processerna. Rollen innebär kontakt med både kollegor, myndigheter/kontrollinsatser och underleverantörer, en spännande roll för dig som vill utvecklas!

I dina arbetsuppgifter ingår arbete med:

  • Projektadministration
  • Kundens affärssystem med avtal och prislistor 
  • Avfallsstatistik 
  • Att stötta gällande KMA i projekt 
  • Administration av servicebilar
  • Bedömning av produkter

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och som vill jobba i en administrativ roll. Du har god vana av att arbeta i Excel och övriga Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är nyfiken, positiv och har en förmåga att driva både dig själv och ditt arbete framåt. Därtill har du en god prioriteringsförmåga, fallenhet för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt samt förmåga att hantera administrativa flöden effektivt. Du uppskattar teamarbete, har en prestigelös inställning och trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Rätt driv, engagemang och viljan att lära dig är lika viktigt som dina nuvarande kunskaper.

Detta är ett konsultuppdrag med avsikt att gå över till en anställning hos Metrolit.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund som i detta fall är Metrolit. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid i 6 månader. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden efter 6 månader
Tillträde: Omgående

Vill du veta mer?
Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR