Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PostNord Sverige AB

Executive Assistant rekryteras till PostNord Group

Söker du en intressant roll i en viktig verksamhet, där du dagligen får möjlighet att utvecklas och göra skillnad? Är du en skicklig och erfaren Executive Assistant, van att assistera och leverera på hög nivå och i nära samarbete med ledningen? Hos oss välkomnas du till en verksamhet där vi känner stor tillit till varandra, starkt engagemang och där du får ta ägarskap och bidrar till ständig förbättring.

PostNord är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka inför det ansvar som vilar på oss, och stolta över vår kunskap och genomförandeförmåga. Ett företag som PostNord kräver tydlighet och uthållighet. Vi utvecklar våra tjänster, våra medarbetare och kunder. Vi äger vårt ledarskap, visar tillit och mod. Vi vill motivera varandra att odla en innovationskultur som gör oss störst även imorgon.

Nu söker vi en Executive Assistant till koncernfunktionen Legal and Staff där du kommer att supportera chefsjuristen (General Counsel and Chief Legal and Staff Functions) och även koncernens CFO men kommer även att samarbeta med andra Executive Assistants inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter
Det finns en stor bredd och variation i rollen och du samarbetar med flera olika delar av vår nordiska koncern. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att assistera både Chefsjurist och CFO samt hantera olika administrativa arbetsuppgifter på olika nivåer.

I rollen kommer du bland annat arbeta med att:

  • Ansvara för presentationsmaterial och styrelsedokument
  • Kontakt med styrelse med all praktisk hantering kring möten.
  • Administration av signering, attestering och distribution av olika bolagsrelaterade dokument. 
  • Uppdatera årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Kontakt med revisorer
  • Ansiktet utåt mot externa kunder och internt i organisationen
  • Personalrapportering i Heroma
  • Fakturahantering i SAP

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Executive Assistant eller liknande roll inom administration. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av bolagsadministration, så som kunskaper om börsregler, hantering av årsredovisningar och övrigt styrelsematerial. Vi ser gärna att du i någon form har arbetat nära en juristfunktion. Vidare ser vi att du har en gymnasial utbildning och har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Du har god vana av att arbeta i Office-paketet och är helt därmed bekväm med att vara den många vänder sig till vid frågor om mötesteknik och liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i system som SAP och Heroma.

I den här rollen kommer även dina personliga egenskaper spela en stor roll. Vi söker dig som  är ambitiös och noggrann, trivs med att ta egna initiativ och att arbeta proaktivt för att ligga steget före. Du har stor integritet och tycker om att skapa kontakter och bygga nätverk. Du har förmåga att se helheten och att kunna prioritera och trivs med att arbeta med varierande uppgifter. Vi tror också att du är kommunikativ och mycket serviceinriktad i ditt sätt att skapa och vårda långsiktiga relationer. För dig är digital media vardagsmat och du är bra på att agera för att hitta snabba och kreativa lösningar.

Vi erbjuder dig
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag, tillgång till kontorets gym och simhall och andra personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal och är en tillsvidareanställning hos Postnord.

Om PostNord
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.com

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar PostNord med OnePartnerGroup Stockholm och ansvariga för rekryteringen är Marie Bodén och Sofia Ahlgren. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.     

Vi ser fram emot att höra från dig!
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Registrator till Tekniska verken

Registrator till Tekniska verken

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Process Controller med projektledning till REMONDIS

Process Controller med projektledning till REMONDIS

REMONDIS Sweden AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Delikatesspersonal - med mat och kundmöte i fokus

Delikatesspersonal - med mat och kundmöte i fokus

GISLAVED STORMARKNAD AB | Jönköpings län, Gislaved | Administration/kundservice/HR

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

DHL Express | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 18 augusti. Skynda dig att söka!