Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren C-Chaufför sökes till uppdrag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som lastbilschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Stockholm. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning till arbetet. Uppdraget förväntas pågå under hela höst/vintern med chans till förlägning. 

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Stockholm och god lokalkännedom är det ett stort plus! Behovet är omgående så vänta inte med att skicka in ansökan!

 

Krav:

C – behörighet YKB Digitalt Förarkort

Villkor

Start: Enligt ök.
Ort: Stockholm
Arbetstider: Måndag – Fredag
Omfattning: Heltid.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev