Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CNC-operatör till verkstadsföretag

Är du noggrann, metodisk och med vilja att utvecklas? Har du god känsla för kvalité och vill jobba som CNC-operatör inom svarvning och fräsning? Då kan tjänsten hos vår kund vara något för dig! 

Vår kund har 40-års erfarenhet av konstruktion och tillverkning i främst rostfritt syrafast stål. Företaget är ett mindre familjeägt företag med ca 11 anställda. I samarbete med flera bioteknikföretag har de genom åren konstruerat, utvecklat och producerat ett antal produkter till läkemedels- och livsmedelsindustrin. Alltid med högsta kvalitet i fokus.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 – 813 73 71. Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som CNC-operatör kommer du arbeta ute hos vår kund på plats i företagets finmekaniska verkstad med konstruktion och tillverkning av främst rostfritt syrafast stål. Du kommer arbeta med prototyptillverkning i både långa och korta produktionsserier. I din roll som CNC-operatör kommer du främst arbeta med svarvning och fräsning och ha hand om allt utförande gällande detaljerna för det som produceras. Du kommer arbeta med Mazakmaskiner, 2 st Millturn-svarvar och en 5-axlig fräs. 

Skallkrav
– Industriteknisk gymnasieutbildning
– Svenska flytande i tal och skrift
– Goda kunskaper i ritningsläsning

Meriterande
– Erfarenhet från mekanisk verkstad
– Truckkort
– GibbsCAM

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är driftig och metodisk. Då man kommer jobba i mindre grupp ser vi gärna att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du har en känsla för kvalité och är noggrann i ditt arbete. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos vår kund att på längre sikt individanpassa tjänsten.  

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Södra Stockholm. 
Omfattning: Heltid

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. För rätt person finns därefter goda möjligheter till en direktanställning hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!