Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teknisk säljare till Infometric

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa våra kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.
Genom åren har vi har hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Vi mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I våra mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.
Sedan starten 1995 har vi samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar vi upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Vårt huvudkontor är placerat i Sollentuna och vi är omkring 40 anställda.

Om Tjänsten
Som teknisk säljare kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat säljteam. Ditt uppdrag blir att utveckla kundrelationen och försäljningen till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och i viss mån också installatörskunder och deras partners.
Du arbetar självständigt med driva arbetet framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Vi arbetar med moderna CRM-system (i dagsläget Lime) samt smidiga verktyg för uppföljning, vilket är ett krav då arbetet ofta involverar många olika intressenter och yrkesgrupper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ha dialog med bostadsrättsföreningar när det gäller nyförsäljning och utbyte av IMD-system.
  • Utöka Infometrics nätverk med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt i viss utsträckning installatörer och tekniska konsulter. Utöver det att etablera nya säljkanaler.
  • Vårda och utveckla befintliga kundrelationer samt skapa resultat genom merförsäljning.
  • Interagera med avdelningarna Kalkylteam, Drift & Support och Utveckling.
  • I tjänsten ingår en del inrikesresor för att etablera relation och förtroende med nya och befintliga kunder.

Arbetets omfattning och villkor
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Lön efter överenskommelse.
Vi ser helst att du arbetar och utgår från vårt kontor i Stockholm men med rätt person går det att diskutera.

Vem vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning, med dokumenterade resultat. Du har ett intresse för IT och teknik. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg-, VVS- eller elbranschen men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja tekniska lösningar och att du är starkt serviceinriktad och tycker om att bygga relationer med dina kunder. Vidare är du flytande i svenska.

Utbildningsnivå:
Gymnasial men relevant högskoleutbildning är meriterande.
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du ha ett stort eget driv och en stor vilja att lyckas. Du är målmedveten och du har ett sinne för affärer. Du är ihärdig och lojal samt en lagspelare som har en hög social kompetens och nära till skratt.

Vad vi kan erbjuda
På Infometric har vi snabba beslutsvägar där du har möjlighet att snabbt utvecklas och ta större ansvar. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet och att känna att vi gör skillnad när vi hjälper våra kunder att bli mer miljömedvetna, minska sin energianvändning och att hitta på nya sätt att visualisera detta på.

Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna/Helenelund, med närhet till pendeltåg, ca 10 minuter från Centralen.

Låter tjänsten intressant eller har du frågor är det bara att höra av dig eller kika in på www.infometric.se?

I denna rekrytering samarbetar Infometric med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 22 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karl Nilsson på telefonnummer +46708137443 alt. [email protected]