Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kemppi Sverige AB

Serviceansvarig till Kemppi

Efter lång och trogen tjänst ska Peter, som är serviceansvarig på Kemppi, gå i pension. Nu söker vi en serviceansvarig som är noggrann, kommunikativ och som vill bli en del av ett härligt gäng på Kemppi i Sverige.

Om Kemppi
Kemppi är det vägledande företaget inom svetsbranschen. Bolagets uppgift är att utveckla lösningar som hjälper kunderna att expandera sin verksamhet. Kemppi har sitt huvudkontor i Lahti i Finland. Företaget har över 900 svetsexperter anställda i 20 länder och en omsättning på över 190 miljoner Euro. Företagets utbud består av svetslösningar – intelligent hårdvara, programvara för svetsdokumentation och experttjänster – för alltifrån krävande industriella tillämpningar till produkter för enklare svetsning. Lokala experter i över 60 länder är tillgängliga via bolagets globala partnernätverk.

Kemppi Oy leds och ägs av familjen Kemppi och ingår i Kemppi Group. Kemppi Group ansvarar för den långsiktiga utvecklingen av Kemppis marknadsvärde. Kemppi Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Kemppi Oy.

Om rollen 
Som serviceansvarig på Kemppi är det du som ansvarar för att de servicetekniker som arbetar på verkstäderna runtom i Sverige är uppdaterade och utbildade inom den kunskap som krävs för att kunna hantera och serva Kemppis produkter på bästa sätt. Du besöker verkstäderna och håller i utbildningar där en del besök utförs tillsammans med Kemppis säljare. Vid kontoret i Sollentuna finns även en egen verkstad där du som serviceansvarig utför jobb som är mer komplexa.

Du kommer också arbeta med:
 

  • Ansvara för att vi inom Kemppi Sverige har uppdaterade kunskaper kring teknik och service för samtliga produkter
  • Ansvara för att de externa serviceställen som finns runt om i landet utbildas så att de kan utföra auktoriserad service på Kemppi’s produkter
  • Stödja säljare och svetstekniker vid behov vad gäller teknik, uppdateringar av mjukvaror mm
  • Stödja våra återförsäljare vid behov vad gäller teknik, uppdateringar av mjukvaror mm
  • Besöka serviceverkstäder och återförsäljare regelbundet för att fånga upp frågeställningar
  • Delta i Kemppi’s globala servicemöten för att tillgodogöra sig de senaste rönen angående service på våra produkter
  • Driva försäljning av serviceavtal mot nyckelkunder (i samarbete med ansvarig säljare)

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är kommunikativ, serviceminded och noggrann. Du känner dig bekväm med att prata inför en större grupp människor och är pedagogisk i ditt sätt att förklara och lära ut. Du har gymnasieutbildning inom exempelvis elektronik eller mekanik och har goda kunskaper inom elektronik. Kanske har du vidareutbildat dig inom området. Du har teknisk förståelse och har tidigare arbetat med att serva och reparera någon typ av maskin. Det är även viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha datorvana då vi arbetar i flertalet olika system. Vi ser också att du innehar B-körkort.
 
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Kemppi med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Kemppis kontor i Sollentuna. Resor förekommer i tjänsten.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller Josefine Blomkvist på [email protected]. Vi tar inte emot ansökningarna via mail med hänsyn till GDPR. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.
Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan efter semestern!

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

OnePartnerGroup Bemanning AB | Gävleborgs län, Gävle | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 2 oktober. Skynda dig att söka!
Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontör till Atteviks

Däckmontör till Atteviks

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!