Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Redovisningsekonom till norrort!

Nu söker vi en redovisningsekonom för kunds räkning. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!

Mer om tjänsten
Vill du utvecklas som redovisningsekonom och arbeta i en bred roll? Lockas du av ett företag som är inne i en spännande utvecklingsfas med tillväxt i fokus? Då ska du söka den här rollen! Här får du möjlighet att arbeta nära redovisningsansvarig med eget ansvar och möjligheter att utvecklas i din profession. Tillsammans med redovisningsansvarig kommer du driva arbetet på ekonomiavdelningen framåt. Vi söker dig som har några års erfarenhet av redovisning som lockas av att arbeta på ett bolag, ledande i branschen.

Kunden är specialist på håltagning, rivning och sanering. Du rapporterar till redovisningsansvarig och kommer ingå i en ekonomiavdelning på 3 personer med placering i Rotebro. Resor till kontoren i Kungsör och Örebro kan förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för kund/lev reskontra
  • Utläggsredovisning
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Div kontorsuppgifter
  • Stötta redovisningsansvarig i dennes dagliga arbete

Mer om dig och vad vi söker 
Vi söker dig med några års erfarenhet inom redovisning som arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har arbetat i stora bolag tidigare, gärna i liknande bransch. Du är bekväm med projektredovisning, och har med fördel arbetat i Hantverksdata. Vidare har du goda kunskaper i hur redovisningsflödet från ax till limpa bör och kan se ut. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en trygghet i din kunskap, du trivs i en roll med många kontaktytor och du har lätt att kommunicera med din omgivning. Du angriper ditt arbete på ett strukturerat, proaktivt sätt och du kan sätta din egen agenda och arbeta mot dina uppsatta mål. Du är initiativtagande och att ta dig an projekt och ser värdet i att komma i mål med dina uppgifter.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar ute hos kunden. Som anställd hos oss har du kollektivavtal, med allt vad de innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Övrig information
Omfattning: Heltid 
Anställningsform: 6 månader med intention om vidare anställning hos kunden efter det
Tillträde: Omgående
Placering: Rotebro, Sollentuna

Låter detta intressant?
Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!