Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker erfarna svetsare!

Vi söker erfarna svetsare för uppdrag i Skaraborg! 

Vi söker dig som har minst ett års arbetserfarenhet av svetsning och för att vara aktuell för tjänsten har du tidigare arbetat med svetsmetoderna MIG/MAG. Andra arbetsuppgifter som förekommer är ritningsläsning, bockning, kapning och montering.  

Krav för tjänsten: 

  • Licens MIG och MAG.
  • Minst ett års arbetserfarenhet.
  • Kunna ritningsläsning. 
  • Körkort B med tillgång till bil. 

Vi söker dig som är engagerad, självständig och noggrann i ditt arbete, du tar eget ansvar och är representativ. Tjänsten kräver att du har svetslicenser i metoderna MIG och MAG. Då kollektiva möjligheter är begränsade är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till bil. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroup Skaraborgs konsultverksamhet. För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår kandidatansvariga Julia Hillerström. Löpande urval tillämpas skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 46 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Jämtlands län, Östersund | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Spontanansökan yrkesarbetare Falkenberg

Spontanansökan yrkesarbetare Falkenberg

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Spontanansökan yrkesarbetare Halmstad

Spontanansökan yrkesarbetare Halmstad

Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Extrajobb inom industrin

Extrajobb inom industrin

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion