Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker en självständig och erfaren Kantpressare

I dagsläget har vi flertalet förfrågningar på kantpressoperatörer hos olika kunder i Skaraborg, kan det vara dig vi söker? 

Vi söker dig med arbetserfarenhet inom kantpressning, har du även erfarenhet av stansning och gradsax är det meriterande för tjänsten. För att vara aktuell ser vi att du har en industriteknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, programmering samt att ställa om maskin. 
Som person är du framåt, noggrann och samarbetsvillig men också självgående. 
Körkort och tillgång till bil är en förutsättning för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen. Det är även viktigt att du hanterar det svenska språket i tal och skrift.

Till en början blir du anställd i OnePartnerGroup Skaraborg konsultverksamhet med goda chanser till övertagande hos vår uppdragsgivare. 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig Julia Hillerström. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se