Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Afry

Uppdragsledare sökes till AFRY

AFRY är ett av Sveriges största företag inom design och tekniska lösningar för samhälle, fastigheter och infrastruktur. I våra uppdrag arbetar vi för att skapa hållbara livsmiljöer där människor ska bo, arbeta och trivas. Ibland är det mindre enskilda projekt, ibland långsiktiga helhetslösningar där vi får använda vårt nytänkande. Men grunden är alltid densamma; nyfiket ifrågasättande av det traditionella kombinerat med avancerat kunnande och lång erfarenhet. Alltid med stort engagemang och kundens behov i fokus.

Vi växer och behöver nu öka vårt team med ytterligare en uppdragsledare.

Arbetsuppgifter
Som uppdragsledare hos oss på AFRY arbetar du med att leda projektering inom ledningsnät för VA där våra kunder framförallt består av entreprenörer, exploatörer och beställare inom offentlig sektor.  I rollen har du det övergripande ansvaret  gällande teknik, ekonomi och tidplan samt leder genomförandet av utredningar, projektering och dimensionering för ledningsnät. I våra olika projektfaser arbetar vi tillsammans i team med alltifrån tidiga skeden, utredningar och skissförslag till detaljprojektering, färdiga förfrågningsunderlag och stöd under byggtid. 
För rätt person finns stor möjlighet att snabbt utvecklas i sin roll och bli gruppledare. 

Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som uppdragsledare eller teknikansvarig inom VA. Har du en utbildning inom området ser vi det som meriterande. Goda kunskaper inom AMA-Anläggning ser vi är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom goda kunskaper i AutoCad är det meriterande.
Som person är du social och kommunikativ och trivs med att arbeta tillsammans i team. Vidare ser vi gärna att du är strukturerad, Ansvarstagande och problemlösningsorienterad. För att tillgodose våra kunders krav sker vår kommunikation och dokumentation på svenska vilket kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.