Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svetsare sökes inför hösten

Inför hösten söker vi svetsare till olika företag i Skaraborg. Då vi har ett högt tryck på förfrågningar gällande svetsare söker vi nu dig som är utbildad svetsare och som vill jobba i höst. 

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare arbetar du med att foga samman stål och andra metaller med hjälp av olika svetsmetoder. Beroende på vad vår kund tillämpar kan du t.ex. arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. Arbetet som svetsare kan innebära allt från rutinbetonad skötsel av en automatisk svetsmaskin till krävande specialsvetsning av olika typer av material. 
 

Din profil
För att trivas i rollen som svetsare är du händig, tekniskt kunnig och har förmågan att utföra både monotont och omväxlande arbete. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann, produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du gillar att arbeta i grupp men kan även ta egna beslut och arbeta självständigt. Du besitter också god social kompetens och samarbetsförmåga.

Du som söker har studerat på industriprogrammet med inriktning svets på gymnasienivå eller har motsvarande arbetserfarenhet. Vi ser också att du har goda kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av MIG/MAG-svets, har du svetslicenser är det meriterande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och innehar B körkort samt tillgång till bil. 

Ansökan
Vecka 28-32 har vi semester vilket gör att processen kommer fortsätta först efter det. Processen kan också därför dra lite på tiden. Vi träffar kandidater löpande efter vecka 32, du är självklart välkommen att skicka in din ansökan för tjänsten innan denna tid. Du söker med ditt CV och personliga brev.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig Julia Hillerström. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se