Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Revisorscentrum i Skövde AB

Revisorsassistent/redovisningskonsult sökes till RevisorsCentrum

RevisorsCentrum i Skövde är en fristående revisions- och redovisningsbyrå med bred erfarenhet från många olika branscher. Våra kunder är små och medelstora företag koncentrerade till Skaraborg men vi har uppdrag runt hela Västsverige. Idag är vi 19 medarbetare varav fyra auktoriserade revisorer och fem auktoriserade redovisningskonsulter. Vår målsättning är att ge våra kunder god personlig service och en produkt med hög kvalitet. Genom att anlita oss ska våra kunder erhålla ett mervärde genom tillgång till vår erfarenhet och kompetens.

Vi ser en ökad förfrågan på våra tjänster samtidigt som vi har några förestående pensionsavgångar och söker nu två kombinerade revisorsassistenter/redovisningskonsulter som vill vara med och förstärka vårt team i Skövde. 

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta med revision av små och medelstora företag samt ekonomiska föreningar där du är med och driver revisionsprocessen från början till slut. I rollen ingår också rådgivning samt arbete med redovisning som består av löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. 

Profil
För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du har arbetat några år i branschen samt har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/revision eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Då tjänsten innebär externa kontaktytor och kundansvar är det viktigt att du som person är trygg, social och relationsskapande. Då man arbetar i flera processer samtidigt ser vi också gärna att du är flexibel, lyhörd och lösningsorienterad samtidigt som du är noggrann och levererar kvalité. Har du tidigare arbetat med både revision och redovisning är det mycket meriterande. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet från flera olika redovisningssystem.

Hos oss erbjuds du en fin arbetsmiljö, varierande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter och att få vara en del av ett bolag med fokus på välmående. Genom att RevisorsCentrum är en platt organisation med korta beslutsvägar ges du stora möjligheter till egna initiativ och eget ansvar. 
Vi ser fram emot just din ansökan och att du ska bli en del av vårt härliga gäng. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Strategisk Inköpare till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Strategisk Inköpare till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Administratör med ekonomikunskaper

Administratör med ekonomikunskaper

Onepartnergroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom sökes!

Redovisningsekonom sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Kiilto Örnsköldsvik

Ekonomiassistent till Kiilto Örnsköldsvik

Kiilto AB | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Ekonomi/redovisning/inköp