Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dialect IT Solutions AB

Projektledare med erfarenhet från bygg och entreprenad sökes till Dialect

Dialect är Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar och levererar samt marknadsför digitala lösningar till företag genom direktförsäljning. Hos oss i Skövde finns bred kunskap inom alla våra affärsområden så som egen utvecklingsavdelning, affärssystemskonsulter, IT-konsulter, elektriker, och en rikstäckande supportavdelning. Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag och ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Vi drivs alla av att ha nöjda kunder och att utveckla vår arbetsplats framåt.
Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke och är idag en franchisekedja med 250 anställda.

Har du erfarenhet av en ledande roll inom byggbranschen men samtidigt har ett stort intresse för system och teknik? Vill du få möjlighet att effektivisera branschens processer med ny teknik? Här har vi en unik och spännande möjlighet för just dig. 

Arbetsuppgifter
Vi har satt samman en helt unik roll hos oss där vi ser att du med din erfarenhet från byggbranschen och entreprenad tillsammans med vår erfarenhet av system och teknik kan möjliggöra för våra kunder att effektivisera sina processer genom att nyttja rätt typ av systemtekniska lösningar. Rollen innebär att leda och driva igenom projekt gällande tid och kostnad med stöttning av ett erfaret team gällande tekniska lösningar. Arbetet innefattar design, genomförande av förstudier och implementation av arbetsordersystem. 
Du kommer att arbeta tillsammans med specialister inom affärs- och ekonomisystem och dessutom backas upp av våra grymma IT-konsulter och utvecklare för att göra det omöjliga möjligt med målet att tillsammans leverera en oslagbar effektivisering till våra kunder. 

Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom bygg- eller entreprenadbranschen som t.ex. arbetsledare eller projektledare där du ansvarat för större arbetslag. Du har god ekonomisk förståelse samtidigt som du har ett intresse för systemlösningar och teknik. Har du varit verksam på arbetsplatser där man skiftat arbetsordersystem och även ansvarat för budget, projekt  och planering ser vi det som meriterande. Inga förkunskaper inom ekonomi eller system krävs. 
 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på  [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Fler jobb inom IT/Teknik

IT-tekniker sökes till Dialect i Skövde

IT-tekniker sökes till Dialect i Skövde

Dialect IT Solutions AB | Västra Götalands län, Skövde | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 23 augusti. Skynda dig att söka!
IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

Engel Consulting AB | Hallands län, Falkenberg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 22 augusti. Skynda dig att söka!
Skyresponse is seeking a System Developer

Skyresponse is seeking a System Developer

Skyresponse AB | Norrbottens län, Luleå | IT/Teknik

Specialists in simulation and AI

Specialists in simulation and AI

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik