Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Revisorsassistent/redovisningskonsult sökes till RevisorsCentrum

RevisorsCentrum i Skövde är en fristående revisions- och redovisningsbyrå med bred erfarenhet från många olika branscher. Våra kunder är små och medelstora företag koncentrerade till Skaraborg men vi har uppdrag runt hela Västsverige. Idag är vi 19 medarbetare varav fyra auktoriserade revisorer och fyra auktoriserade redovisningskonsulter. Vår målsättning är att ge våra kunder god personlig service och en produkt med hög kvalitet. Genom att anlita oss ska våra kunder erhålla ett mervärde som utgörs av tillgång till vår erfarenhet och kompetens men också av en god kvalité på våra produkter. 

Vi ser en ökad förfrågan på våra tjänster och söker nu två kombinerade revisorsassistenter/redovisningskonsulter som vill vara med och förstärka vårt team i Skövde. 

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta med revision av små och medelstora företag samt ekonomiska föreningar där du är med och driver revisionsprocessen från start till slut. I rollen ingår också rådgivning samt arbete med redovisning som består av löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. 

Profil
För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du har arbetat ett flertal år i branschen samt har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/revision eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Då tjänsten innebär externa kontaktytor och kundansvar är det viktigt att du som person är trygg, social och relationsskapande. Då man arbetar i flera processer samtidigt ser vi också gärna att du är flexibel, lyhörd och lösningsorienterad samtidigt som du är noggrann och levererar kvalité. Har du tidigare arbetat med både revision och redovisning är det mycket meriterande. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet från flera olika redovisningssystem.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.