Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

IFK Skövde Handbollsklubb

IFK Skövde Handboll söker klubbchef

IFK Skövde Handboll bildades 1991 och är en av Sveriges största handbollsklubbar, vars klubbidé är att bedriva en av landets ledande barn- och ungdomsverksamheter som utbildar och utvecklar handbollsspelare till internationell nivå. Detta skall ske i enlighet med klubbens vision om att bidra till en inkluderande gemenskap samt social och sportslig utveckling baserad på verksamhetens ledord; kamratskap, glädje och respekt. Verksamheten ska även generera ledare och tränare till föreningens barn- och ungdomslag samt spelare ("egna produkter) till representationslaget, där ambitionen och målet är att tillhöra toppen av svensk elithandboll. Med 100-talet ledare och drygt 550 aktiva spelare, samt det årliga arrangemanget av Skadevi Cup som en av landets ledande ungdomscuper, utgör IFK Skövde Handbolls ungdomsverksamhet ett av verksamhetens viktigaste åtaganden och investeringar. 

IFK Skövdes strävan och strategi framåt innebär en fortsatt utveckling av föreningen och dess varumärke på ett långsiktigt och hållbart sätt – både sett till handbollsverksamheten men också som organisation och samhällsaktör. I samband med detta söker vi en affärsmässig och kommunikativ klubbchef som med ett entusiasmerande ledarskap utgör en nyckelroll i verksamhetens fortsatta resa. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer om IFK Skövde Handboll på www.ifkskovdehandboll.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som klubbchef ansvarar du för att leda, driva och säkerställa föreningens utveckling samt tillväxt enligt av styrelsen fastställd affärsplan och beslutade mål. Genom ett proaktivt och operativt arbete driver du verksamhetens strategiska och långsiktiga arbete för en fortsatt positiv utveckling, där föreningens klubb-idé, vision och värdegrund efterlevs och genomsyrar verksamheten. Detta innebär bland annat att ta fram årliga handlingsplaner för den taktiska och operativa driften samt utvecklingen, men också att rollen utvecklar och säkerställer att rätt organisation, kompetens och administrativa plattform finns på plats för att verksamheten ska kunna nå beslutade mål.
Tjänsten innefattar ansvar gällande personal, resultat- och budget samt försäljning, där du är drivande i att paketera, utveckla och presentera IFK Skövde Handbolls erbjudande till marknaden. Utöver detta är du övergripande marknadsansvarig, där du genom strategiska nätverk och aktiviteter stärker klubbens position och utvecklar varumärket som är IFK Skövde Handboll i enlighet med vision och klubb-idé. Vidare representerar du föreningen i media och vid kallelser till idrottsförbundet samt övriga för föreningen övergripande och intressanta nätverk/organ. Rollen rapporterar kontinuerligt till styrelsen. 

Din profil
Vi söker en kommunikativ och resultatorienterad person som med ett entusiasmerande och stabilt ledarskap lockas av att bli en drivande part i föreningens fortsatta utveckling. Du är duktig på att skapa och utveckla affärsmässiga relationer samt är samarbetsorienterad och strukturerad i ditt sätt att vara. Vidare är du initiativtagande och självgående sett till att du gärna kommer med idéer och förbättringsförslag. Att du dessutom är prestigelös, tydlig och trivs med vara en proaktiv samtalspartner mot marknaden ser vi som en självklarhet för att lyckas.

Vi tror att tidigare erfarenhet av sälj- och/eller marknad, resultat- och budgetansvar samt personalansvar är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom arbetat med organisationsutveckling och/eller förbättringsarbete i tidigare roller är det starkt meriterande. Relevant akademisk utbildning inom till exempel ekonomi är meriterande, men långt ifrån ett krav. Du har en god administrativ förmåga och har goda kunskaper i att arbeta i affärssystem samt Office-paketet. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring. 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Övrigt

Saneringstekniker till OCAB

Saneringstekniker till OCAB

OCAB i Jönköpings- och Skaraborgs län AB / Anderstorp | Jönköpings län, Anderstorp | Övrigt

Saneringstekniker till Ocab i Växjö!

Saneringstekniker till Ocab i Växjö!

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 7 oktober. Skynda dig att söka!
Inköpare till uppdrag i Malmö

Inköpare till uppdrag i Malmö

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Övrigt

Slaktare till slakteri

Slaktare till slakteri

OnePartnerGroup Skellefteå AB | Övrigt