Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Extrajobbare i Skaraborg eftersökes!

Söker du ett jobb du kan kombinera med ditt sommarjobb eller annan sysselsättning? Vi söker nu dig som vill jobba extra inom lager och industri! För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis ett sommarjobb, studier eller annat arbete. 
 

Vad innebär det? 

Behovsanställd konsult: innebär att du kan komma att bli kontaktad för att jobb gällande uppdrag hos OnePartnerGroups flera olika företagskunder i Skaraborg. 
Uppdragen: varierar beroende på kundens behov, och är en ypperlig möjlighet för dig som vill prova på lite olika arbeten och få in en fot på flera olika företag runtom i Skaraborg.
Arbetsuppgifter: Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering, avsyning, truckkörning, plock- och packning med mera.
Arbetstider: är varierande men mestadels förlagda under dagtid eller två-skift.

Meriterande är …
körkort och tillgång till bil då våra kunder finns på olika platser i Skaraborg är detta är fördel. 
Industrivana med sig sedan tidigare men i många fall är det inte ett krav.
Truckkort och erfarenhet av att köra truck. 
 

Du som person

För att du ska trivas som behovsanställd konsult är det viktigt att du är driven och tar initiativ samtidigt som du är lyhörd inför vår kunds behov. Du behöver vara flexibel med tider och kunna hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra, samt att du har ett öppet och trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor. 
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier eller annat arbete) och kan bifoga ett intyg på det i samband med din ansökan.
Intyget kan du ladda upp på samma ställe där du laddar upp ditt CV.
 Du behöver också kunna behärska det svenska språket i tal och skift.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon hänvisar vi dig till att alltid söka via denna annons. För frågor gällande tjänsten kontakta kandidatansvariga Stina Bengtsson eller Evelyn Wiseby.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Lidköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB | Västra Götalands län, Tidaholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.