Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kundansvarig Fastighetsförvaltare

Diös är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. I Skellefteå finns ett energifullt team med fullt fokus på att utveckla framtidens stadskärna och skapa de bästa förutsättningarna för sina hyresgäster! Som kundansvarig förvaltare hos Diös får du en inspirerande och viktig roll som gör skillnad. Låter det spännande? Snart kan du vara en del av denna stadsutveckling! 

Läs gärna mer på www.dios.se

I din roll som fastighetsförvaltare
Som kundansvarig förvaltare på Diös arbetar du dagligen med att skapa förutsättningar för att hyresgästernas verksamheter ska utvecklas på bästa sätt. Du ansvarar för att upprätthålla goda och långsiktiga relationer med hyresgästerna och har även ekonomiskt ansvar för din fastighetsportfölj. Det innebär att du håller en löpande och proaktiv dialog med hyresgästerna, säkerställer hållbara hyresavtal samt utvecklar lokalerna utifrån hyresgästernas behov. I rollen ingår även att arbeta med uthyrningar, förhandlingar samt offert- och avtalsskrivning med nya och befintliga hyresgäster. På Diös gäller ett stort relationsfokus, såväl externt som internt, och som förvaltare har du en nyckelroll i detta arbete. Samarbete med kollegor, kommunen och övriga näringslivet är därför en viktig del i arbetet.

Hur är du som person?
Du har för denna roll en relevant utbildning samt några års erfarenhet från liknande arbete. Kanske arbetar du som fastighetsförvaltare eller säljansvarig idag och saknar möjligheterna att arbeta mer med fastighetsutveckling? Vi är övertygade om att du brinner för relationsskapande affärer och har ett starkt affärsdriv. Som person har du hög social kompetens och värdesätter goda och långsiktiga relationer med såväl interna som externa kontakter. Du är prestigelös, har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor och samarbetspartners. Du har strategisk höjd och förmågan att prioritera och arbeta strukturerat för att uppnå goda resultat.

Om tjänsten
Diös bestånd i Skellefteå består av ca 109 000 kvm kommersiella lokaler, framförallt kontor och handel. Du rapporterar till affärschefen och ingår i ett mycket kompetent team på plats. Tjänsten är på heltid med placering i Skellefteå. Start sker enligt överenskommelse. Diös är ett framåtsträvande fastighetsbolag där personlig utveckling är en självklarhet. Genom en egen utbildningsplattform som kallas Diös Academy läggs stort fokus på kompetensutveckling av alla medarbetare. Utöver detta inspirerar och stöttar Diös sina medarbetare till en hälsosam livsstil och man är övertygad om att balans mellan arbetsliv och privatliv är en förutsättning för att utvecklas och trivas.

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup så om du har frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Andreas Lindqvist, OnePartnerGroup, 073- 413 06 11. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 2020-04-20. 
 

Vi vill skapa Sveriges mest inspirerande städer. Därför står stadsutveckling och relationer i fokus hos oss. Vi äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 21,9 mdkr, ett bestånd om 331 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 473 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Vi söker erfaren drifttekniker!

Vi söker erfaren drifttekniker!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brixly söker driven entreprenadingenjör

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Strömstad | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk